Canyelles

La col·lecció local recull documents que fan referència al barri de Canyelles, la seva història, festes, actes culturals o entorn natural. També disposa d'informació general sobre el districte de Nou Barris. Es tracta d'un fons en procés de creixement, amb informació sobre la història, l'urbanisme, les entitats del barri, els escriptors del barri, etc.

Aquest fons es troba en uns prestatges situats a la segona planta (sala 2) i es diferencia de la resta mitjançant les sigles CL situades davant de la signatura, el nombre que hi ha a l'etiqueta de tots els documents de la biblioteca. Conté documents que estan exclosos de préstec, perquè són antics o edicions limitades, però també n'hi ha que es poden prestar i que estan ubicats en el fons general, a la sala 3.

La col·lecció està formada bàsicament per llibres, encara que també inclou material, com programes de festa major, o altres suports, com el DVD, i properament disposarà d'accés en línia a una col·lecció de fotografies digitalitzades sobre Canyelles. També es poden consultar aquest fons al repositori digital BCNROC de l'Ajuntament de Barcelona.

La biblioteca també disposa d'una col·lecció digitalitzada de més de 400 fotografies del barri (1963-2007), fruit del treball conjunt entre l'Associació de Veïns i la Biblioteca Canyelles.

La biblioteca ha elaborat un itinerari senderista per Canyelles a Wikiloc i una guia de lectura.

Per a qualsevol informació i consulta, no dubteu a adreçar-vos al personal de la biblioteca.