Descobreix eBibliocat

Recursos Covid-19. Hi podeu trobar més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Per accedir als continguts de la plataforma de préstec de continguts digitals, eBibliocat,  només cal tenir el carnet de qualsevol de les biblioteques públiques catalanes i, un cop validats a la plataforma, ja es pot començar a gaudir dels seus recursos.

Hi podreu trobar llibres electrònics, revistes, pel·lícules, audiollibres, documentals, música, enciclopèdies i cursos d’ idiomes, entre d’altres continguts. Disposareu de més de 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Amb aquest servei es vol garantir la descàrrega, l’accés i la consulta legal de continguts a través d’una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya.

Podeu accedir als continguts a través de l’ordinador o descarregar-vos als vostres dispositius mòbils l’aplicació eBiblioCat, disponible per iOS i Android.

Aquests dies hi ha molts usuaris que s’interessen per com accedir a l’eBiblioCat, així que és possible que en alguns moments el servei es col·lapsi. Cal que tingueu paciència i no dubteu que estem treballant per ampliar el nombre de continguts i llicències disponibles i per facilitar-vos l’accés als que tingueu dificultats per accedir-hi.

Més informació