Àrea infantil

L'àrea infantil, situada a la tercera planta, és la part de la biblioteca destinada als infants i joves de fins a 12 anys, però també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en els llibres per a infants.

Es tracta del primer equipament cultural i d'aprenentatge fora de l'àmbit educatiu al qual s'adrecen els infants i les famílies. Ofereix una àmplia col·lecció documental, així com un conjunt d'eines de promoció i comprensió lectora, de recerca i descoberta arrelades a les necessitats i els interessos dels usuaris i al context social. La col·lecció, les activitats i els serveis d'aquest espai estan pensats per donar suport als infants en el seu desenvolupament pel que fa al gust per la lectura i en la seva formació. Treballa, a més a més, amb el conjunt d'entitats i equipaments del barri, generalment amb les escoles.

A l'àrea infantil s'hi poden llegir llibres, revistes, escoltar música, mirar una pel·lícula, navegar per internet o buscar tot tipus d'informació. Al taulell us poden informar, aclarir dubtes, donar un cop de mà i explicar la manera de trobar allò que es busca.

Disposa d'un espai clarament diferenciat per explicar contes.