Traductor de
:
![google](https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancescboix/sites/all/modules/custom/bcn_guide/img/gtranslate.png)
![](https://estatics-nasia.dtibcn.cat/nasia-pro/media/cuina-estiu2.760x428.cbb4f8a8.jpg)
Horarios
Días | Horas | Preus | ||
---|---|---|---|---|
3 juny,
10 juny, 1 juliol i 15 juliol |
de 18.00 h a 20.00 h |
Entrada general: 42.5 €
(preu per sessió) |
Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria
- Dirección:
- C Rambla, 89*LB
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- el Raval
- Ciudad:
- Barcelona
La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.
De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.
El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.
La tercera edició del curs està dedicada a la cuina xinesa d’estiu, amb plats lleugers i refrescants per als mesos més calorosos. En aquesta edició, a més, podràs triar entre inscriure’t a sessions individuals o al curs complet. Places limitades.