Curs de cuina xinesa FICB: cuina d'estiu

Traductor de google :

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs  viatjar a la Xina a través dels seus sabors.

De la mà de  Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.

El curs és  totalment participatiu i inclou una  degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.

La tercera edició del curs està dedicada a la  cuina xinesa d’estiu, amb plats lleugers i refrescants per als mesos més calorosos. En aquesta edició, a més,  podràs triar entre inscriure’t a sessions individuals o al curs complet. Places limitades. 

Horarios

Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria

Dirección:
C Rambla, 89*LB
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona