Àrea infantil

L'àrea infantil és la part de la biblioteca destinada als infants i joves fins als 13 anys, però també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en literatura infantil.

L'àrea disposa d'un fons documental molt variat en tot tipus de suports: llibres de coneixements i d'imaginació, còmics, revistes, pel·lícules de dibuixos i de cinema, música, jocs en CD-ROM i videojocs per a consola.

Els infants de fins a 4 anys disposen de l'Espai de Petits Lectors amb el seu propi fons. Els primers lectors tenen a l'abast la secció: contes en lletra de pal i lletra lligada. I les famílies disposen del Racó de Pares i Mares: un fons per estar ben informats en temes com ara psicologia, educació, salut, nutrició dels fills o embaràs i part, entre molts altres.

La sala està equipada amb un catàleg de consulta i dos terminals amb connexió a internet amb els quals podeu navegar, cercar informació, redactar treballs escolars i imprimir-los o simplement gaudir d'una estona de joc. Un terminal permet fer sessions de mitja hora i l'altre, d'una hora.

Al taulell d'informació sempre hi ha una persona que us donarà un cop de mà a l'hora de cercar informació i que aclarirà qualsevol dubte que tingueu sobre el funcionament de la sala i dels serveis.

Periòdicament es programen activitats que pretenen fomentar el gust per la lectura. L'hora del conte té lloc cada primer dijous de mes!

Enllaços relacionats: