Dissabte 10 d’octubre 18:45h amb reserva prèvia d’entrada.
El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove que fem a Boca Nord. Portem propostes musicals joves de l’escena actual del jazz de casa i obren els concerts joves vinculats a Escoles de Música.
Pel confinament de la Covid19 hem hagut de posposar part dels concerts d’aquest cicle i us proposem aquesta vetllada doble amb el jazz manouche del joveníssim Camil Arcarazo Trio (16 anys) i el jazz mediterrani de la formació internacional Ombra Music.
18:45h Obertura de Portes
19h Camil Arcarazo Trio
20h Ombra Music
Entrada lliure, amb reserva prèvia. Entrades Esgotades.
El concert serà retransmès per youtube a aquest enllaç: https://youtu.be/m2tDHS2NuVk .
Camil Arcarazo Trio
Tenir 16 anys i tocar la guitarra és un estat habitual. Però tenir 16 anys i tocar la guitarra manouche a Barcelona comença a ser una excepció. Camil Arcarazo, amb 16 anys, ja ha actuat als festivals de jazz manouche més internacionalment coneguts, com Samois-Sur-Seine, Liberchies, Mazères o L’Hospitalet i ha entrat a formar part de la generació de joves que han fet seva la música de Django Reinhardt amb una relectura contemporània que està canviant l’escena catalana. Virtuosisme, versatilitat i risc: un intèrpret i creador impropi de la seva edat. Està vinculat a l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat.
Recentment (juliol 2020) ha estat primer alumne de guitarra jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya i li han donat la beca Ferrer-Salat a la Fundació Conservatori Liceu! I també ha estat primer de contrabaix jazz a l’ESMUC i al Liceu.
Camil Arcarazo, guitarra solista
Albert Bello, guitarra rítmica
Joan Motera, contrabaix
La música de OMßRA és especialment atractiva per a tot el gènere Ethnic-Jazz & Jazz-Folk-Fusió ja que les seves composicions es basen principalment en melodies i lletra de caràcter Andalusí, sefardí … amb escales jazzeres, turques i àrabs, i a més antics poemes mediterranis amb lletres recuperades del “ladino” (castellà antic que es parlava a Israel i a Espanya, alguns també el coneixen com “Judeo-espanyol”).
Components base: Marina Fàbregas (Veu), Andranik Muradyan (Clarinet i Duduk Armenis), Jorge Quesada (Direcció i piano), Albert Pintor (Llaüt), José Borjas (Contrabaix), Rafael Llacunes (Bateria – Percussions). En determinats espectacles podrem convidar alguns músics i cantants addicionals.
El disseny del cartell és de Miguel de Llobet.