JAZZ A LA BOCA

El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove i de freqüència mensual del Districte d’Horta-Guinardó.

L’objectiu principal és donar un recurs nou als joves músics del Districte que fan jazz i alhora, obrir noves visions artístiques a altres músics residents i participants de les activitats de Boca Nord. Dintre d’aquest cicle és desenvolupen 5 activitats anuals ( gener-maig ).

Al 2020, arribarem a la onzena edició, els concerts seran un dissabte al mes, amb entrada lliure. A les 19h actuació d’un grup vinculat a les Escoles de Música i a les 20h el grup professional.


CAMINART

El CaminArt és un projecte que es desenvolupa al barri del Carmel, que pretén potenciar l’espai públic amb intervencions i recursos artístics provinents del mateix barri, sobretot amb grups i col·lectius de joves artistes amb vinculacions amb l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic del Carmel.

El CaminART procura explorar la dualitat dels conceptes públic / privat i quotidià / efímer, a partir d’intervencions artístiques en llocs i espais específics del Carmel, que són quotidians per la gent del barri.

En el CaminArt no és l’artista qui desfila davant del públic estàtic, sinó al revés, és el públic que es mou i es troba intervencions artístiques en el seu espai quotidià. Vine a descobrir-les tot passejant pel Carmel.


FREE KABARET

El Free Kabaret és un projecte que té una regularitat trimestral i està concebut com una vetllada de varietats escèniques. Hi té cabuda tot tipus de propostes de petit format; en clau de circ, clown, màgia, monòlegs, música…, que en el seu conjunt ofereixen un conglomerat divers i àgil.

El format obert del cabaret que es planteja a Boca Nord també ajuda a poder incorporar propostes que d’altre forma no estarien presents en un cabaret clàssic. Així el Free Kabaret es converteix en un aparador i una plataforma on joves artistes de diferents disciplines, poden presentar les seves propostes.

El Free Kabaret té l’objectiu de donar veu a joves artistes emergents i alhora, que aquests puguin compartir escenari amb artistes més consolidats.


FOK (Festa Orgull Karmel)

El FOK ja porta 5 anys celebrant i visibilitzant la lluita LGTBIQA+ al barri del Carmel. Any rere any, el festival pretén enllaçar una sèrie d’actes, activitats i intervencions per part d’equipaments, associacions, entitats i persones a títol individual per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQA+. Després d’aquests cinc anys mantenim l’objectiu  que el barri del Carmel, pioner en el terreny social al llarg dels anys, sigui un  referent de la lluita pel col·lectiu LGTBIQA+.

TÚNEL DEL TERROR

El Túnel del Terror és un projecte de dos mesos aproximadament en el que els i les joves que estiguin interessades s’organitzen per idear, construir i montar un Túnel del Terror.
L’objectiu final és convidar al barri (veïns i veïnes) perquè vinguin a gaudir del resultat final.

Aquesta activitat s’organitza amb el suport de l’Aquí t’Escoltem d’Horta-Guinardó i APC Horta-Guinardó

L’ESPAI JUMP (Per a joves de 12 a 20 anys)

Tradicionalment aquest ha estat un col·lectiu que, per les seves característiques evolutives i culturals, ha tingut unes línies específiques d’actuació dins de les polítiques i serveis per a joves. Les persones que es troben en edat adolescent tenen necessitats especials d’auto-organització del seu temps lliure.

Per això hem implementat programes especials per atendre a aquest col·lectiu de la població jove, que els permet participar activament amb el seu entorn, en la presa de decisions autònomes i afavorint els seus vincles socials. Apostem per un nou model de gestió en el temps i recolzant les seves iniciatives amb eines i recursos,  afavorint la participació activa en les programacions i activitats de l’equipament.

Aquesta activitat s’organitza normalment amb el suport de l’Aquí t’Escoltem d’Horta-Guinardó i APC Horta-Guinardó.

Per més informació podeu enviar un correu a rafa@bocanord.cat

ARTCIRCUIT

Cicle escènic d’artistes emergents.

L’Artcircuit és un projecte cuinat entre diversos equipaments juvenils de Barcelona amb l’objectiu de donar suport a la creació jove en relació a les arts escèniques. En aquesta línia, volem generar espais de coneixença i intercanvi entre joves creadores vinculades als equipaments, enfortint aquesta xarxa a través de càpsules formatives, trobades i mostres al públic dels diversos projectes residents. Des de La Bàscula, Les Corts, Boca Nord i La Fontana, Les Basses i Palau Alós.