La Biblioteca Juan Marsé i l’Espai Jove Boca Nord s’uneixen per celebrar la segona edició del festival de rock “Live in Carmel”. Durant dos divendres consecutius podràs gaudir dels ritmes del Rock amb bandes emergents , de proximitat i diferents.

Entrada gratuïta

Divendres a la Biblio ( 27 d’octubre de 20.30h a 23 H)

Dogteeth es grupo de grunge e indie-rock que combina el inglés y el castellano para crear un sonido nostálgico con letras indiscretas sobre la superación personal y con el objetivo de dar esperanza a quiénes lo necesitan.

Sun Square es una banda de Grunge Metal que nació en el año 2020 en Barcelona. Actualmente contamos con 1 álbum llamado Sun Square (2021), un EP titulado Forgotten (2022) y estamos trabajando en nuestro segundo EP “Tales Of A Burning Man” del cual recientemente hemos sacado un single “On My Own”.

Divendres al Boca Nord ( 3 de novembre de 21h a 23.30 H)

Koré Banda de Rock Alternatiu que amb un aire provocatiu, irònic i amb molt d’humor, parlen sobre temes profund i preocupacions que ens passen pel cap. Mestres del posat escènic enèrgic i contundent, els seus concerts acaben amb una explosió catàrtica d’exaltació juvenil.

Ypnosi és una nova proposta musical que trenca amb qualsevol moviment vigent. La banda reinventa el rock i el funk dels setanta als noranta. 

Destaca pel seu directe on la performance és fonamental i aconsegueixen interpel·lar les emocions del públic fent-lo sentir part del moment.

Categories: Agenda