Estrenem el nou projecte musical “Capritxos Boca Nord” a càrrec de Sergio Di Finizio i Frederico Vannini amb l’estrena de “Not Paris”.

“Not Paris” més que un disc és un moment compartit entre dos amics que s’estimen i que gaudeixen de tocar junts.

Sergio Di Finizio (baixista, ha col·laborat amb artistes com Jorge Pardo, Ballet Nacional d’Espanya, Juan Carmona, etc… en gires nacionals i internacionals) i Frederico Vannini (guitarrista, ha tocat amb artistes de renom com Albert Bover, Jorge Pardo, Jordi Bonell, etc…). Dos músics versàtils, polifacètics, i força coneguts en els ambients flamencs de tot el país i amb inquietuds que van més enllà d’un estil concret.

En “Not Paris” presenten un repertori mixt de jazz, música brasilera i italiana, més alguna peça original, reinterpretant segons la seva visió personal, on el jazz es barreja amb el flamenc, el virtuosisme, la dolçor, i on la música es transforma en un viatge emocional, una experiència on el veritablement important és la unicitat del moment.

Categories: Uncategorized @ca