Torna el festival de flamenc Carmel al Boca Nord.

El divendres 23 de febrer a partir de les 20h celebrem el festival de flamenc Carmel. Una nit on l’art del flamenc i fusió brillarà pels seus sons.

Un festival d’artistes emergents i d’altre consolidatxs, totxs amb molt de talent.

Obren el festival Rafael Santiago al cante i Erik J.P a la guitarra. Un duet flamenc intimista i del Carmel que ens faran viure moments càlids a través de la seva música.
A continuació, Ana Lorenzo artista amb una veu poderosa que no deixa indiferent a ningú molt ben acompanyada de la mà del guitarrista Victor Rosell, un virtuós del flamenc amb un sentit del compàs que et farà vibrar i amb el que acabarem bocabad@ts

I aquí les bandes grans que faran tremolar l’escenari….esteu preparatxs?

A les 21h, “De Raíz” espectacle flamenc compost per música en directe, cante, guitarra, percussió i violí. Maria Cabezudo amb l’edat de 10 anys i com a principal protagonista de l’espectacle mostra una exquisita posada en escena dels pals més emblemàtics del Flamenc. María expressa el seu dolor, alegria, en cada “Taconeo” i moviment. Un espectacle format per grans músics del sector, virtuosos, únics i que tindrem la gran sort de poder-ho viure aquí al Carmel. Amb Nuria Martín al Violi, Jose Ponce “Morito” a la guitarra, Jose de la Miguela i Juan Manzano al cante i José Córdoba “Mosquito” a la percussió.

I això no és tot, finalitzem el festival amb unes de les grans artistes: dona, poderosa i amb una veu i compàs que ens farà ballar i celebrar aquest festival Carmen Amador. Amb la sort de poder viure en directe i amb banda u, aquesta experiència de fusió de ritmes flamencs i llatins a càrrec d’Ivan Cortés al piano, Kiko el Guaichi a la guitarra, Ivan Cortés J.r a la bateria i Sandra i Vanesa heredia als coros. Grup de flamenc fusió amb un reper de cançons pròpies de l’artista Carmen Amador i un espectacle divers on la fusió serà la protagonista.

Una gran fastasa que no et pots perdre!

Gratuït amb Servei de Barra

Categories: Agenda