ESCENA NORD 2024

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS EL 26 DE MAIG

Cartell fet per l’alumnat de producció dels Taller d’Oficis d’aquest any.

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIA DE CREACIÓ ESCENA NORD 2024

L’Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració del Taller d’Oficis de l’Espectacle i les Indústries Creatives presenta la 14ª residència de creació “Escena Nord”.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en què busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.   

La residència es dirigeix a artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar  adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques  o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament. 

RESIDÈNCIA DE CREACIÓ

L’Espai Jove Boca Nord  es  caracteritza per la varietat de disciplines artístiques que ofereix: música, teatre, dansa, circ, “performance”, accions, poesia, trapezi, clown, etc. Ens agrada apropar-nos a qualsevol activitat o escenificació cultural que proposin els/x/les joves, i en aquest sentit, donem sortida al màxim possible d’activitats d’aquesta mena. 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

DESTINATARIS/X/ES

El projecte s’adreça a persones joves creadores i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els/x/les membres de la companyia, no podrà superar els 35 anys.


LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ

Per participar-hi s’ha d’enviar un dossier del projecte i omplir el formulari d’inscripció fins al 26 de maig de 2024.

La forma de presentació podrà ser en qualsevol de les següents vies:

  • Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2023 (c/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona).
  • Per correu electrònic a l’adreça escenanord@bocanord.cat


Categories: Agenda