NOVA DATA DEL FREE KABARET DE PRIMAVERA!

👀​ Fes una ullada al luxe d’artistes que actuaran en aquesta edició del divendres 19 d’abril a les 20 H a Boca Nord, recorda que l’entrada dels free kabaret és gratuïta!! 🤑​ INSCRIPCIONS AQUÍ

  1. Amanda Wilson – Presentació i clown

Nascuda a Santiago de Xile en 1984 i radicada a Barcelona des de 2010, Amanda inicia els seus estudis artístics a primerenca edat amb la dansa i el cant. Per a després formar-se professionalment com a artista de circ en El circ del món Xile (2003 al 2007) i especialitzacions a l’escola nacional del Canadà i a França amb el mestre Fill de Block. En 2016 es forma a l’escola internacional de teatre físic Lecoq.

En paral·lel al seu aprenentatge Amanda participa de creacions i gires per Xile, Llatinoamèrica i Europa com, “Zubcirco” (El circ del món), “Horizinte cuadrado” (Festival Polo circo, l’Argentina), “El viaje de les heroidas” (festival de teatro clasico de Merida) entre molts altres. És també cofundadora de companyies com a “Diminuto circ”, “La Poete”, i “La Querida” de la qual forma part activa actualment i han presentat en Circolmedo, Circada , TAC de Valladolid, etc.

Ha format part de projectes pedagògics i socials en Palestina, Xile i Sud-àfrica.

2. L’Agus i la Magda – “La sardana” (malabars i clarinet)

A foc lent. Circ d’arrel. El duo format per Agus Margarit i Magda Peralta treballa processos creatius de circ contemporani vinculats a la tradició i al món rural. Ens presenten:

“La sardana”: una músic i un malabarista conversen mitjançant un clarinet i cinc maces. La recerca i la construcció d’un llenguatge comú -en paral·lel amb la deconstrucció de la sardana de Pau Casals “Sant Martí del Canigó”- els portarà a crear un món únic entre la poètica i la comicitat.

3. Aïda Pascual – “La Yessi “ (Trapezi i clown)

La Yessi ve directa del polígano i porta la música dels subwoofers a l’escenari per compartir la ‘fiesta que lleva dentro’. La seva addicció al magnesi, la fa volar i ballar dalt del trapezi, tot creant una ‘conexión toh loka’ amb el públic. “Jonah! Las risas estan asegurahs!”

4. Violeta Barrio i Oscar Puig – Dansa i percussió flamenca

Violeta Barrio ha treballat com a professora de ball flamenc a Espanya i Turquia i ha realitzat cursos i tallers a Taiwan, Corea del sud, el Regne Unit i Romania. Ha format part de diversos grups i companyies com ColorDansa, La Rumbé, Calitja… I ha participat en els espectacles Cabaret du Jacques Prevert, Miraballs i Herdeiras. En l’actualitat també col·labora amb Oleándole, grup especialitzat en flamenc jazz.

Oscar Puig va treballar des de la rumba fins al rock, el funk i els ritmes afrobrasilenys. Fins al dia d’avui dins del flamenc ha treballat en diferents festivals i teatres d’Europa, Nord d’Àfrica i Àsia. Actualment treballa com a formador en diferents espais i tocant a Barcelona setmanalment en sales i tablaos.

Categories: Agenda