Categoria: AUDIOVISUAL, dones, Música, VIDEO.

Cia. Allò presenta Quimera > BcnVisualSound

12 desembre 2020
19:30
19:30
19:30

Dissabte 12 de desembre
Obertura pores 19:15h
Inici espectacle 19:30h
Entrades Esgotades
Retransmissió pel canal de youtube de Boca Nord:

Dins els actes del Festival Barcelona Visualsound*, presentem l’espectacle Quimera, de la Cia. Allò
Quimera és l’estat harmònic entre ordre i caos. Un espectacle multidisciplinari en què trapezi giratori i música electrònica s’entreteixeixen per explorar els espais entre coreografia i improvisació, eix i desequilibri, centre i perifèria, que preveu i l’atzar.

Quimera es compon de 5 peces d’entre 5 i 10 minuts de durada.
En cadascuna d’elles es genera una dinàmica concreta diferenciada de les altres. La peça número u és un loop, una estructura tècnica que es repeteix en el temps. A través d’aquesta repetició, l’estructura, tant visual com sonora, s’esquerda per obrir forat a l’orgànic, l’espontani, a el “glitch”.
Les peces dos, tres i quatre són exploracions dels oposats suport-deixar anar, centre-perifèria, quietud-moviment, respectivament.
En la peça número cinc, amb la qual tanquem l’espectacle, reptem a el cos i la música a sostenir una dinàmica energètica alta. La trapezista gira dins de l’eix del trapezi a màxima velocitat el major temps possible, fins a l’esgotament. Per a aquest últim esforç, es vesteix amb una faldilla doble amb vol, en un homenatge al dervix sufí i la seva manera d’entendre el moviment com a pont cap a estats elevats de consciència.

Direcció i interpretació: Jaume Estalella  i Sofía Núñez.
Disseny Sonor: Jaume Estalella.   
Mirada Externa: Lara Renard,  Júlia Estalella.   
Espais  col·laboradors: NunArt  Guinardó,  Espai Food &  Yoga,  Bocanord.

*Festival Barcelona Visualsound és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual.

El Barcelona VisualSound aposta per les persones joves, per la seva presència a diferents barris de la ciutat, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals i per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents.

La Competició del Festival reparteix 8.200€ en premis en diferents modalitats de participació -categories i concursos- i un premi especial “Premi Especial MAX 20”:
Categoria Documental
Categoria Ficció
Categoria Videoclip
Concurs 2 minuts en 1 dia

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda