Associació juvenil BocaBloc

L’Associació Juvenil BocaBloc va sorgir de la necessitat i voluntat d’un grup de joves escaladors i escaladores del rocòdrom de l’espai jove Boca Nord de fer créixer l’escalada dins del barri. Vàrem començar amb xerrades durant les nostres sessions d’escalada, aportant idees que semblaven quedar flotant a l’aire. Poc a poc les idees van començar a materialitzar-se en accions i va ser llavors quan ens vam posar nom, logo i vam constituir associació de manera oficial.

Habitualment ens encarreguem del manteniment i dinamització del rocòdrom a més d’organitzar periòdicament altres activitats com concursos, exposicions, nits d’escalada, documental i sopar, etc. Fins i tot vam organitzar una fira d’escalada i entitats a la Rambla del Carmel!!

Un tret molt important del que ens hem encarregat és de crear una xarxa d’usuaris i usuàries del rocòdrom entre els quals podem quedar per a escalar (dins o fora del rocòdrom) i compartir experiències i coneixements.

Actualment i donada la situació sanitària la nostra activitat s’ha vist inevitablement reduïda a manteniment i dinamització del rocòdrom, però esperem poder tornar aviat a la normalitat i emplenar un altre cop el barri d’escalada.

Contacte amb Boca Bloc

Email: sombocabloc@gmail.com

Telèfon: +34 646189493 (Miguel Ángel, secretari)

Xarxes socials

Facebook: @bocabloc (https://es-es.facebook.com/bocabloc/)

Instagram: @sombocabloc (https://instagram.com/sombocabloc?igshid=121vri7dcnaml)

Pàgina web: http://bocabloc.cat/

Categories: