Categoria: Escoles, Música.

Escarteen Sisters + E.M.M. Sant Andreu > Jazz a la Boca

25 gener 2020
19:00
11è JAZZ A LA BOCA
El Jazz a la Boca és el cicle de jazz jove que fem a Boca Nord. Portem propostes musicals joves de l’escena actual del jazz de casa i obren els concerts joves vinculats a Escoles de Música.
25/1 19h The Escarteen Sisters + E.M.M Sant Andreu

Flavia Escartin Pede: Violoncel, veu. (20 anys)
Laia Escartin Pede: Violí, veu, caixó. (23 anys)

A mig camí del folk, la clàssica i el jazz, aquest dues germanes havien de passar pel nostre Jazz a la Boca, encara que no facin estrictament “jazz”. Baixen especialment d’Holanda, on actualment estant residint.

Aquest duet revelador presenta el seu primer disc: composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. Elles diuen que són un quartet de corda, perquè canten i toquen a la vegada, aquest és el joc principal.
Creixen en una masia del Penedès, i d’aquell silenci neixen les seves cançons. La seva música té la influència de la naturalesa que les ha envoltat des de petites, per això no és ni d’un color ni d’un altre, ni d’una temperatura o una altra, és orgànica i inefable. El duo sorgeix component cançons per a comunicar-se amb l’avi, que viu a Bèlgica i ja fa uns anys que és malalt.
Tot d’una els va venir de gust compartir-ho més enllà de casa amb el propòsit inicial d’escurçar les distàncies a través de les cançons.
Amb aquest motiu, dediquen el seu primer disc al curs de la proximitat, juntament amb dos altres conceptes que ho embolcallen:
el nombre 4 (4 cordes, 4 membres, 4 idiomes, 4 símbols) i el viatge (que inspira en el so i en voler apropar-se a l’altre).

Tota l’agenda:
29/2 Lluc Casares Trio + E.M. Tri-Tò
28/3 Alba Careta Music Group + E.M.M Can Fargues
25/4 Camil Arcarazo trio + E. M. M. Centre de les Arts (L’Hospitalet de Llobregat)
30/5 OmbraMusic + E.M. Pausa

Tots els concert comencen a les 19h amb entrada lliure.

El disseny del cartell és de Miguel de Llobet.


Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda