No man no problem | Mirada Pilot

Del 17 de febrer al 17 de març (de 16h a 21h)

Portada: Òscar Clarissó. No hi ha esperança (2020)

Comissaris: ByE (Borja Moreno, Esteban Ferrer)

Artistes: Sandra Calvo, Òscar Clarissó, Anna Roura i Jaime Relimpio.

No man no problem parteix de l’inconformisme contra el sistema actual, com una necessitat de buscar alternatives a les mitologies preestablertes: les prohibicions, la pàtria i els seus dogmes o les etiquetes imposades. Una redefinició dels agents de radicalització contraculturals per a mostrar una visió crua i propera de la societat.
Aquesta crítica, alhora, estableix les seves bases en l’apropiacionisme i en el seu ús del llenguatge escrit com a mitjà per a transmetre el missatge a través de la videoinstal·lació, fotografia, brodat o escultura.


Calendari de la mostra: 


Exposició virtual: 

https://www.artsteps.com/view/5ffb6e5817b7221538553625


Properes activitats complementàries:

Dimarts 13 d’abril: Col·loqui entre artistes i comissaris.
Al Centre Cívic GuinardóMirada Pilot és un projecte de comissariat emergent per a realitzar una exposició amb tres itineràncies en centres de la xarxa (Centre Cívic Matas i Ramis, Espai Jove Boca Nord i Centre Cívic Sant Andreu), i tres activitats complementàries que tenen lloc al Centre Cívic Guinardó.

A través d’una convocatòria creada conjuntament per la xarxa Mirada Pilot, el/la comissari/a guanyador genera un discurs curatorial seleccionant quatre artistes participants de l’edició del mateix any del Festival Stripart.


Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda