Des dels inicis de l’Espai Jove Boca Nord,  un dels objectius principals ha estat el fomentar la promoció i la difusió cultural, donant prioritat sobretot a grups emergents i de la zona.

Dins de la programació d’activitats la música en directe té un paper preponderant i és una de les especialitzacions de l’equipament.

La programació del  Boca Nord és un dels referents més importants dins de la ciutat pel que fa a música jove. Des dels inicis de l’equipament  és va  optar per treballar la creació musical amb amplitud, donant suport tant a joves bandes amateurs com a grups més emergents.

Projecte musical obert

Un dels principals elements dins del procés de creació musical és l’espai per a crear. A L’Espai Jove Boca Nord trobareu un equipament amb un projecte musical obert que dona suport als processos joves de creació musical, amb espais específics i recursos al vostre abast:  bucs d’assaig, sala de concerts, tallers musicals, xerrades i conferències, xarxa d’intercanvis, informació i assessorament, recursos tècnics i personal especialitzat.

Des dels inicis de l’Espai Jove Boca Nord, un dels objectius principals ha estat el fomentar la promoció i la difusió cultural, donant prioritat sobretot a grups emergents i de la zona.

Dins de la programació d’activitats la música en directe té un paper preponderant i és una de les especialitzacions de l’equipament.

La programació del Boca Nord és un dels referents més importants dins de la ciutat pel que fa a música jove. Des dels inicis de l’equipament és va optar per treballar la creació musical amb amplitud, donant suport tant a joves bandes amateurs com a grups més emergents.

Un dels principals elements dins del procés de creació musical és l’espai per a crear. A L’Espai Jove Boca Nord trobareu un equipament amb un projecte musical obert que dona suport als processos joves de creació musical, amb espais especà­fics i recursos al vostre abast: bucs d’assaig, sala de concerts, tallers musicals, xerrades i conferències, xarxa d’intercanvis, informació i assessorament, recursos tècnics i personal especialitzat.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.