Cirkus Boca Horror

31 octubre 2019
18:00to21:00

El dijous 31 d’octubre l’Espai Jove Boca Nord es convertirà en un “Circ del terror” per totes aquelles persones que vulguin viure una experiència especial i terrorífica. Des de les 18 fins a les 21h es faran diferents passes per grups. El grup de joves de la comissió del túnel del terror de Boca Nord estaran treballant tots els dimarts d’octubre conjuntament amb el servei Aquí t’escoltem i el Punt JIP d’Horta-Guinardó per poder fer un túnel de terror extraordinari! 

Entrades exhaurides

1999… A un sol any d’arribar al nou mil·lenni, un circ instal·lat al barri del Carmel, va tancar les seves portes després de que una nit d’octubre van desaparèixer tots els seus artistes. Només va quedar el propietari del circ, que va haver d’emigrar després d’arruïnar-se.

Han passat vint anys del tancament del circ, i aquest obre de nou les seves portes. A més, amb els mateixos artistes que actuaven al 1999. I sembla que no han passats els anys. Com pot ser això? Perquè els artistes sembla que siguin igual de joves que fa vint anys? Què els hi va passar al 1999? Perquè van desaparèixer i ara han tornat? Son les mateixes persones?

Sigui com sigui el propietari d’aleshores ha tornat a obrir el circ. I si vens el 31 d’octubre (dia de la reobertura) podràs conèixer les interioritats del circ (camerinos, sales de reunions, sales d’assaig…) i assistir a l’espectacle d’inauguració del nou circ.
Però potser el circ i els seus artistes no son ni seran mai els que van actuar fa vint anys. Han canviat. No semblen ser els mateixos. Si ho vols veure amb els teus propis ulls t’esperem el 31 d’octubre.

Col·labora:

· Surtdecasa

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda