Agenda del Casal

Sábado, 12/03/2022

CONCERT ALBA MORENA

12:30

Alba Morena en concert dins del cicle Empodera't Dona

La cantant, compositora i productora Alba Morena, canta des de cant líric fins a jazz, incloent gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció propi.

Parteix d’un so urbà alternatiu i hi incorpora tocs de música clàssica. La seva música emociona i, a la vegada, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.

Alba Morena presenta el seu primer treball Las Dos Edades (Autoeditat, 2021), on s’interrelacionen diferents gèneres: des de l’electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenco i els gèneres alternatius.

Hi aborda temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre d’altres. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.

A sobre l’escenari proposa un viatge conceptual i artístic que preten emocionar al públic.

Alba Morena - veu i electrònica
Carmela C. Font - cello

Mes informació i reserva d'entrades a: info@casalcantravi.cat

 

 

CONCERT TRAVICULT AMB DÚO LANJARÓN

12:00

Dúo Lanjarón és un duet de guitarres d'estudiants d'interpretació de música clàssica i contemporània del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu deBarcelona.

Sara Congost, santfeliuenca, i Margarita Alba,valldemossina, són dues joves guitarristes unides per l'amistat i pel poble de Lanjarón, el lloc on van néixer les seves guitarres.

L'agrupació va començar la seva trajectòria el setembre de 2019 i la seva passió per l'instrument és el que els genera l'emoció de fer-nos arribar la música clàssica.

Reserva d'entrades: www.travicult.com

XERRADA ANEM A DORMIR LA SON INFANTIL

17:30

aquesta xerrada pretén donar unes nocions bàsiques sobre la fisiologia del son per saber què esperar i com acompanyar els nostres infants en aquest procés

a càrrec d'Ignasi Parés Ubach Especialista en psicologia clínica

Activitat gratuïta

Aforament limitat

Reserva de places: ludotecacantravi@gmail.com

Teniu més informació a la seva pàgina web: https://www.ignasipares.com/

 

 

TEATRE FÒRUM TIRITITRANS TRANS TRANS

19:00

Dia de la Visibilitat Trans

Dijous 31 de març a les 19 h

Teatre -fòrum 

¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?

Reserva d'entrades: info@casalcantravi.cat

 

EXPOSICIÓ #traumARTE

22:00

De l'1 al 31 de març al pati del Casal Can Travi

Una mostra del meu procés personal recolzat per l'art. Com patir un shock i la seva depressió post-traumàtica et pot dur a un procés d'autoconeixement i creixement personal brutal.

L'art m'ha salvat la vida (literalment) i és per això que estic remodelant la meva vida professional per acompanyar a altres persones en els seus processos mitjançant l'art.

Pandèmia Mundial.

4 de maig.

Estic sola a casa.

9:00 AM. Em llevo.

No em trobo bé.

Pateixo un ICTUS.