Agenda del Casal

Jueves, 01/06/2023

ORGULL DE BARRI

19:00

Dijous 1 de juny, a les 19h  A Els Colors de l'Eva, la terrassa de la de la Biblioteca Juan Marsé.

Aquest any juntament amb FOKARMEL per tornar a participar en Orgull de Barri al Districte d'Horta Guinardó Mantenim el format Open Mic LGTBIQ+ i feminista amb Manolita la Primera donant la visibilitat a la pluralitat de les mirades del col•lectiu Tindrem la sort de tenir com a Mc. a Vidda Priego i les actuacions de Sil de Castro, Isaac Jose i kaotikajess.

Si voleu més informació sobre l'orgull de barri, podeu consultar la seva pàgina web clicant AQUÍ

VERMUT EMPODERA'T XS AMB ISABEL VINARDELL I SERGIO DI FINIZZIO

12:30

Isabel Vinardell (veu, i dansa) i Sergio di Finizzio (baix) ens oferiràn un concert a dúo amb algunes de les composicions de la cantant del seu espectacle Replecs, i algunes versions. Aires flamencs i mediterranis, cançó d'autor i i experimentació d'efectes sonors.

Teniu un tastet de la seva música clicant aquí

 

SETMANA DIVERSITAT, MIGRACIÓ I REFUGI

de 10:00 a 14:00

Amb motiu de la setmana de la diversitat, la migració i el refugi, el Casal Can Travi junt amb el Casal de Gent Gran Vall d'Hebron i l'Escola Pau Casals d'Horta, programem una sèrie d'actes per celebrar-la.

Exposició EXODUS Del 6 al 10 de juny

Casal de Barri Can Travi

Exodus és una mostra gràfica del procés migratori i les realitats de les personers migrants que es veuen forçades a anar-se’n del seu territori deixant-ho tot enrere i havent d’enfrontar adversitats i injustícies en el camí. A càrrec del jove artista, fotògraf i dissenyador gràfic Victor Mendoza.

Cuinant comunitat Dimarts 6 de juny a les 11h

Casal de Gent Gran Vall d’Hebron

Des dels fogons i les tradicions culinàries generem un espai d’acollida i de xarxa comunitària entre les dones d’Hebe i les dones del Casal de Gent Gran de la Vall d’Hebron i de la Sala Polivalent de Montbau. Tercera trobada, en la marc de la Setmana de la diversitat, migració i refugi per enfortir vincles des dels barris del nord del Districte d’Horta-Guinardó.

Dones migrades d’ahir i avui Dimecres 7 de juny a les 11h

Casal de Barri Can Travi

Projecció del vídeo Dones Migrades d'ahir i avui: entrellaçant relats de vida a Barcelona, amb dinàmica participativa i debat posterior a càrrec de les entitats Intered i Reds que treballen per una educació transformadora des de la justícia global.

Fronteres Invisibles a l’escola Pau Casals Divendres 9 de juny a les 13h

Escola Pau Casals d’Horta

Des del joc parlarem de les causes i les conseqüències de les migracions i el desplegament del racisme i les discriminacions que se’n desprenen. Una proposta educativa a càrrec dels joves de l’Espai dels Invisibles amb la col·laboració de la cooperativa La Forquilla Ecològica i de l’AFA Pau Casals d’Horta.

Hebe fa 5 anys! Dissabte 10 de juny d’11 a 14h

Casal de Barri Can Travi

Festa de celebració del cinquè aniversari de l’associació Hebe amb diferents activitats, reconeixement del seu voluntariat i un concert vermut.

 

BIG BAND DE MONTBAU (FESTA MAJOR)

19:30

La vintena de músics de la Big Bang de Montbau tornaran a creuar la ronda per participar, un any més, a la Festa Major del Parc de la Vall d’Hebron i fer gaudir a tots els amants de la música moderna, el jazz i el swing.

Data i horari:

Divendres 16 de juny

A les 19.30h

Lloc: Jardins de Can Brasó

PEÜLLA FEST KANAYA CIRC (FESTA MAJOR)

12:00

El Peülla Fest, festival familiar organitzat per Ludoteca Can Travi, finalitza aprofitant la festa major de la Vall d’Hebron amb una activitat per a tota la família formada per una diversa i variada proposta de tallers per a totes les edats sota una gran carpa de colors que us farà sentir autèntics artistes del Circ!

Data i horari:

Dissabte 17 de juny

A les 12h

Lloc: Jardins de Can Brasó

CONCERT DE CORALS (FESTA MAJOR)

18:30

Concert de corals especial Festa Major amb la participació de la Coral del Parc de la Vall d’Hebron i corals invitades.

Data i horari:

Dissabte 17 de juny

A les 18.30h

Lloc: Casal de Barri Can Travi

CONCERT BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA (FESTA MAJOR)

19:00

Aquest any per la festa major podreu gaudir d’un concert únic d’una institució de referència a la ciutat de Barcelona. La Banda Municipal de Barcelona es una orquestra que està integrada per mes de 50 intèrprets d’instruments de vent i percussió i  està molt lligada als grans esdeveniments culturals de la ciutat.

Data i horari:

Dimecres 21 de juny

A les 19h

Lloc: Plaça Josep Pallach

GRUP DE TEATRE FRICANDÓ PRESENTA "ES POR TU BIEN [2]" (FESTA MAJOR)

18:30

El grup de teatre social del barri ens ha preparat l'estrena de la seva nova obra "Es por tu Bien [2]" per la Festa Major.

Organitza: Fricandó Teatre i Precàries.

Lloc: Casal de Barri Can Travi

DOCUMENTAL "GUANYAR-SE LA VIDA" DE JOAQUIM CAMA (FESTA MAJOR)

19:00

Passi del documental on els veïns i les veïnes que van construir el barri expliquen com van lluitar per guanyar-se la vida. Tot un testimoni de l’esforç i el treball del que som beneficiaris i deutors. Realitzador: Joaquim Cama.

Data i horari:

Dijous 29 de juny

A les 19h

Lloc: Casal de Barri Can Travi

CONCERT ALEX JHONSON (FESTA MAJOR)

19:00

Alex Johnson es un reconegut músic xilè amb un repertori ampli que integra la música tradicional llatinoamericana amb el moviment de la nova cúmbia xilena; fins arribar a l’electrònica. Al seu repertori enllaça lletres potents de contingut social amb cançons d’arrel tradicional i nous sons llatinoamericans.

Data i horari:
Divendres 30 de juny
A les 19h
Lloc: Jardins Martí Codolar Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 15.