Servicios del Casal

PUNT D'INTERCANVI DE LLIBRES AL CASAL DE BARRI CAN TRAVI

Com funciona?

Qualsevol persona pot venir amb un llibre seu (que sàpiga que no tornarà a llegir) i deixar-lo per endur-se, a canvi, qualsevol altre llibre que hi hagi a la prestatgeria de la sala. Així de fàcil!

Horari

De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h

Recorda!

S'accepten tot tipus de llibres en bon estat, excepte llibres de texti de consulta com ara diccionaris, enciclopèdies, manuals...No importa l'any de publicació ni d'impressió dels títols que deixis, sempre que estiguin en bones condicions!

Mesures higièniques

Tots els llibres que arribin al casal passaran una quarentena de 72 h abans de ser col·locats a les estanteries del punt d'intercanvi.

LUDOTECA FAMILIAR CAN TRAVI

Espai de joc

La ludoteca és un projecte educatiu que mitjançant el joc i la joguina contribueix al desenvolupament dels infants a nivell psicomotriu, cognictiu, social i afectiu.

A la ludoteca podeu gaudir lliurament dels jocs i joguines al vostre abast, així com de tallers, nous jocs i activitats especials, en un ambient relaxat i divertit que ens permeti fomentar valors i hàbits bàsics pel creixement personal.

Les mares i pares trobareu un espai de joc, relació, informació i assessorament.

La ludoteca de la Vall d'Hebron és un espai de joc i trobada en familia, d'aquesta manera, els infants han d'estar sempre acompanyats d'un adult.

Les inscripcions durant el curs es realitzen segons la llista d'espera.

ENS TROBARÀS A:

Av. Cardenal Vidal i Barraquer 45, 08035 Barcelona

Tlfn: 93 428 98 48

ludotecacantravi@gmail.com

www.casalsdebarrihg.cat/cbvallhebron

Al Facebook! Casal de Barri Can Travi

 

LLOGUER DE SALES A ENTITATS

Sala d'actes

Sala d'actes:
190 m2 d’espaiEquipada amb: mirall, tarima, 100 cadires, projector, pantalla, reproductor de dvd, 2 lavabos amb vestidors i dutxes.

LLOGUER DE SALES A ENTITATS

Sala polivalent

Sala polivalent:
Equipada amb taules i cadires.

EXPOSICIONS

Ets artista? Dibuixes? Fas fotografies? El Casal de Barri t’ofereix un espai d’exposició per a que puguis mostrar les teves obres als veïns i veïnes.