Agenda del Casal

Martes, 06/06/2023

SETMANA DIVERSITAT, MIGRACIÓ I REFUGI

de 10:00 a 14:00

Amb motiu de la setmana de la diversitat, la migració i el refugi, el Casal Can Travi junt amb el Casal de Gent Gran Vall d'Hebron i l'Escola Pau Casals d'Horta, programem una sèrie d'actes per celebrar-la.

Exposició EXODUS Del 6 al 10 de juny

Casal de Barri Can Travi

Exodus és una mostra gràfica del procés migratori i les realitats de les personers migrants que es veuen forçades a anar-se’n del seu territori deixant-ho tot enrere i havent d’enfrontar adversitats i injustícies en el camí. A càrrec del jove artista, fotògraf i dissenyador gràfic Victor Mendoza.

Cuinant comunitat Dimarts 6 de juny a les 11h

Casal de Gent Gran Vall d’Hebron

Des dels fogons i les tradicions culinàries generem un espai d’acollida i de xarxa comunitària entre les dones d’Hebe i les dones del Casal de Gent Gran de la Vall d’Hebron i de la Sala Polivalent de Montbau. Tercera trobada, en la marc de la Setmana de la diversitat, migració i refugi per enfortir vincles des dels barris del nord del Districte d’Horta-Guinardó.

Dones migrades d’ahir i avui Dimecres 7 de juny a les 11h

Casal de Barri Can Travi

Projecció del vídeo Dones Migrades d'ahir i avui: entrellaçant relats de vida a Barcelona, amb dinàmica participativa i debat posterior a càrrec de les entitats Intered i Reds que treballen per una educació transformadora des de la justícia global.

Fronteres Invisibles a l’escola Pau Casals Divendres 9 de juny a les 13h

Escola Pau Casals d’Horta

Des del joc parlarem de les causes i les conseqüències de les migracions i el desplegament del racisme i les discriminacions que se’n desprenen. Una proposta educativa a càrrec dels joves de l’Espai dels Invisibles amb la col·laboració de la cooperativa La Forquilla Ecològica i de l’AFA Pau Casals d’Horta.

Hebe fa 5 anys! Dissabte 10 de juny d’11 a 14h

Casal de Barri Can Travi

Festa de celebració del cinquè aniversari de l’associació Hebe amb diferents activitats, reconeixement del seu voluntariat i un concert vermut.