Agenda del Casal

Dimarts, 26/01/2021

AUDIÈNCIA PÚBLICA D'HORTA-GUINARDÓ

Horari: 18:00

L’Audiència Pública és la trobada dels o de les responsables municipals amb la ciutadania perquè pugui plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal.

Amb motiu de l’actual situació de prevenció sanitària derivada de l'afectació del Covid-19 i d’acord amb el que estableix la normativa sanitària vigent, la sessió tindrà lloc de manera telemàtica, amb tres possibles formes de participació:

1. Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l'audiència  pública a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular  les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consulta com  registrar-se). 

2. Digitalment intervenint en directe a l’Audiència per exposar les preguntes, queixes o propostes que  es volen plantejar (a través del programa Jitsi). Si només es vol participar com a espectador, es podrà fer a  través de l’streaming de Youtube que s’emetrà en directe al web del Districte (barcelona.cat/horta guinardo) 

3. Excepcionalment es podran presentar peticions per escrit a la seu del districte i als casals de barri:  Mas Guinardó, Font d’en Fargues, Pirineu, Can Travi, sala polivalent de Montbau; i als centres cívics: Teixonera, Casa Groga, Matas i Ramis i Carmel, fins a dilluns 25, a les 18 h, 24 h abans de l’inici de  l’Audiència Pública

Aquesta és la pàgina de Decidim.Barcelona per a poder participar en la sessió: https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-hortaguinardo