Agenda del Casal

Divendres, 29/01/2021

EXPOSICIÓ: D'AVIS A NÉTS'

Horari: 17:00

Del 29 de gener al 3 de març gaudirem de l'exposició "D'avis a néts" al passadís del teatre, de Núria Busom.

La jove veïna del barri ens presenta un seguit de peces amb les quals vol mostrar la seva passió per la pintura, llegat que li van traspassar els seus avis.

"Vinc d'una família apassionada de l'art, com el meu avi Simó Busom, pintor figuratiu de la Sala Parés, i la meva àvia Antonieta Pijuan, aficionada a la pintura. No sé si es tracta de genètica o d'admiració, però les circumstàncies m'han portat a experimentar amb l'aquarel·la, la tinta xinesa i l'oli. El que si sé és que amb aquesta exposició, on he reunit alguns dels meus quadres, voldria compartir la il·lusió que ells dos m'han transmès per la pintura des que era petita i els observava pintar." diu l'autora. 

Podeu venir al Casal a visitar l'exposició a les tardes, de 17 a 20 h, de dilluns a divendres, o bé als matins, de 10 a 13 h, de dimarts a divendres. Si voleu saber més sobre l'autora podeu seguir-la per les xarxes socials amb el nom @unicmoment

I també podeu aprofitar la visita per fer un donatiu a la cistella solidària de la Xarxa de suport del Carmel – Font d'en Fargues.  

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CONCERT SOLIDARI D'HIVERN

Horari: 19:30

La música del barri recolza la Xarxa de Suport del Carmel i de la Font d'en Fargues amb un CONCERT SOLIDARI D'HIVERN al Casal des d'on es recaptaran diners perquè la Xarxa pugui seguir treballant per no deixar a cap veïna ni veí enrere, abastint a les famílies i persones necessitades d'aliments, productes de primera necessitat, assessorament laboral i suport emocional, entre d'altres.

Les entitats i grups musicals actius al Casal Font d'en Fargues: Música amb Pausa, la Coral Font d'en FarguesLes Fusa s'uneixen amb el duet UAL·LA! per oferir un concert que tapi els vuits econòmics i socials sorgits de la crisi de la COVID-19 al barri.

Després de gairebé un any ple de dificultats i restriccions per assajar, poder fer actuacions i seguir en actiu, les agrupacions musicals de la Font d'en Fargues es reuneixen per fer un concert on poder reivindicar un escenari millor pels músics davant la pandèmia i fer una crida a suport mutu del veïnat.

Podeu llegir el MANIFEST que han preparat els músics del barri per demanar accions directes i valentes de les administracions per seguir fent #culturasegura.

El CONCERT SOLIDARI D'HIVERN de la Font d'en Fargues serà el pròxim dissabte 6 de febrer a les 19:30 h.

Podeu adquirir les vostres entrades en el següent enllaç, fent aportacions de 5, 10, 15 o 20 euros. I també podeu fer els vostres donatius com a 'fila 0' a través de BIZUM al telèfon 607558592 o bé presencialment al Casal (contribuint amb un mínim de 5 euros).

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues