Agenda del Casal

Divendres, 29/01/2021

EXPOSICIÓ: D'AVIS A NÉTS'

Horari: 17:00

Del 29 de gener al 3 de març gaudirem de l'exposició "D'avis a néts" al passadís del teatre, de Núria Busom.

La jove veïna del barri ens presenta un seguit de peces amb les quals vol mostrar la seva passió per la pintura, llegat que li van traspassar els seus avis.

"Vinc d'una família apassionada de l'art, com el meu avi Simó Busom, pintor figuratiu de la Sala Parés, i la meva àvia Antonieta Pijuan, aficionada a la pintura. No sé si es tracta de genètica o d'admiració, però les circumstàncies m'han portat a experimentar amb l'aquarel·la, la tinta xinesa i l'oli. El que si sé és que amb aquesta exposició, on he reunit alguns dels meus quadres, voldria compartir la il·lusió que ells dos m'han transmès per la pintura des que era petita i els observava pintar." diu l'autora. 

Podeu venir al Casal a visitar l'exposició a les tardes, de 17 a 20 h, de dilluns a divendres, o bé als matins, de 10 a 13 h, de dimarts a divendres. Si voleu saber més sobre l'autora podeu seguir-la per les xarxes socials amb el nom @unicmoment

I també podeu aprofitar la visita per fer un donatiu a la cistella solidària de la Xarxa de suport del Carmel – Font d'en Fargues.  

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

SORTIDES FOTOGRÀFIQUES: 'ESTACIÓ DE FRANÇA'

Horari: 10:00

El tercer dimarts de cada mes, el Grup  'Racó de la Foto' del Casal, us convida a fer un recorregut fotogràfic per diferents punts de la ciutat de Barcelona.

Comencem aquesta trobada a l'Estació de França.

La temàtica serà lliure, podreu fotografiar tot allò que us sembli interessant. A més, durant  el recorregut, els companys del Racó de la Foto, donaran un cop de mà per a qualsevol aclariment tècnic. 

Al final del cicle dels recorreguts programats, es faran murals de les fotos seleccionades i s'exposaran al Casal!

Com puc fer la inscripció?

Reserva la teva plaça enviant un correu electrònic i afegint el teu nom i telèfon a: racofoto@gmail.com

Punt de trobada: a les 10 hores a l’entrada de l’Estació de França.

En cas de qualsevol contratemps, contacteu amb nosaltres als següents telèfons 649 46 19 01 -  629 24 35 20.

Organitza: El Racó de la Foto