Agenda del Casal

Divendres, 29/01/2021

EXPOSICIÓ: D'AVIS A NÉTS'

Horari: 17:00

Del 29 de gener al 3 de març gaudirem de l'exposició "D'avis a néts" al passadís del teatre, de Núria Busom.

La jove veïna del barri ens presenta un seguit de peces amb les quals vol mostrar la seva passió per la pintura, llegat que li van traspassar els seus avis.

"Vinc d'una família apassionada de l'art, com el meu avi Simó Busom, pintor figuratiu de la Sala Parés, i la meva àvia Antonieta Pijuan, aficionada a la pintura. No sé si es tracta de genètica o d'admiració, però les circumstàncies m'han portat a experimentar amb l'aquarel·la, la tinta xinesa i l'oli. El que si sé és que amb aquesta exposició, on he reunit alguns dels meus quadres, voldria compartir la il·lusió que ells dos m'han transmès per la pintura des que era petita i els observava pintar." diu l'autora. 

Podeu venir al Casal a visitar l'exposició a les tardes, de 17 a 20 h, de dilluns a divendres, o bé als matins, de 10 a 13 h, de dimarts a divendres. Si voleu saber més sobre l'autora podeu seguir-la per les xarxes socials amb el nom @unicmoment

I també podeu aprofitar la visita per fer un donatiu a la cistella solidària de la Xarxa de suport del Carmel – Font d'en Fargues.  

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

GRUP DE LECTURA: 'EN LA ORILLA'

Horari: 19:30

El 17 de febrer a les 19:30h hi haurà una trobada del GRUP DE LECTURA del Casal per parlar de la novel·la "En la orilla" de Rafael Chirbes.

 

El llibre parla sobre la bombolla immobiliària i la gran crisi que ha provocat aquesta a Espanya.

Va guanyar el Premi Francisco Umbral com a llibre del 2013 i el Premi Nacional de Narrativa i crítica el 2014.  

 

Totes les persones que vulgueu participar en l'activitat, us podeu apuntar en el següent enllaç!

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues