Agenda del Casal

Divendres, 29/01/2021

EXPOSICIÓ: D'AVIS A NÉTS'

Horari: 17:00

Del 29 de gener al 3 de març gaudirem de l'exposició "D'avis a néts" al passadís del teatre, de Núria Busom.

La jove veïna del barri ens presenta un seguit de peces amb les quals vol mostrar la seva passió per la pintura, llegat que li van traspassar els seus avis.

"Vinc d'una família apassionada de l'art, com el meu avi Simó Busom, pintor figuratiu de la Sala Parés, i la meva àvia Antonieta Pijuan, aficionada a la pintura. No sé si es tracta de genètica o d'admiració, però les circumstàncies m'han portat a experimentar amb l'aquarel·la, la tinta xinesa i l'oli. El que si sé és que amb aquesta exposició, on he reunit alguns dels meus quadres, voldria compartir la il·lusió que ells dos m'han transmès per la pintura des que era petita i els observava pintar." diu l'autora. 

Podeu venir al Casal a visitar l'exposició a les tardes, de 17 a 20 h, de dilluns a divendres, o bé als matins, de 10 a 13 h, de dimarts a divendres. Si voleu saber més sobre l'autora podeu seguir-la per les xarxes socials amb el nom @unicmoment

I també podeu aprofitar la visita per fer un donatiu a la cistella solidària de la Xarxa de suport del Carmel – Font d'en Fargues.  

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CICLE DE TEATRE CONTEMPORANI CATALÀ: 'EN LÍNIA'

Horari: 20:00

 

El grup Bell-Lloc presenta “En Línia”, una comèdia de teatre actual i divertida adaptada per Marc Busom, de l’exitós film cinematogràfic “Perfectos Desconocidos” de Paolo Genovese.

L’Eva i l’Alfons conviden als seus amics a sopar a casa seva per gaudir i observar l'eclipsi lunar, o millor dit la lluna de sang, que tindrà lloc aquella nit.

Tothom arriba acompanyat i estan intrigats i expectants per conèixer la nova parella d’en Pep, però la sorpresa salta quan aquest es presenta sol a casa dels amfitrions. Per evitar que el sopar sigui un avorriment, la Blanca, la parella de l’Edu, proposa jugar a un joc i, deixant tots els telèfons mòbils sobre de la taula, hauran d’anar llegint tots els missatges i trucades que vagin arribant durant el sopar. Serà aquí quan es descobriran alguns secrets que, fins ara, semblaven estar ocults.

Una obra fresca, actual i entretinguda on les noves tecnologies agafen un protagonisme implicit i fan que la trama es vegi modificada constantment com a la vida real.

Preu: 5€  / 4€ sòcies de l'AVVFF i l'ACFF, persones jubilades i joves.

Reserva d'entrades en el següent enllaç  

Us recordem que podeu fer una donació per a la Cistella Solidària de la Xarxa d'aliments! del barri.

La següent i última sessió del cicle:

- Dissabte 20/03 'Amor i glòria' a càrrec de Grup de Teatre Rocaguinarda.

-Dissabte 17/04 'Només una vegada' a càrrec del Grup de Teatre ACR de Fals.

Organitza: TCC i Associació Casal Font d'en Fargues

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.