Agenda del Casal

Divendres, 29/01/2021

EXPOSICIÓ: D'AVIS A NÉTS'

Horari: 17:00

Del 29 de gener al 3 de març gaudirem de l'exposició "D'avis a néts" al passadís del teatre, de Núria Busom.

La jove veïna del barri ens presenta un seguit de peces amb les quals vol mostrar la seva passió per la pintura, llegat que li van traspassar els seus avis.

"Vinc d'una família apassionada de l'art, com el meu avi Simó Busom, pintor figuratiu de la Sala Parés, i la meva àvia Antonieta Pijuan, aficionada a la pintura. No sé si es tracta de genètica o d'admiració, però les circumstàncies m'han portat a experimentar amb l'aquarel·la, la tinta xinesa i l'oli. El que si sé és que amb aquesta exposició, on he reunit alguns dels meus quadres, voldria compartir la il·lusió que ells dos m'han transmès per la pintura des que era petita i els observava pintar." diu l'autora. 

Podeu venir al Casal a visitar l'exposició a les tardes, de 17 a 20 h, de dilluns a divendres, o bé als matins, de 10 a 13 h, de dimarts a divendres. Si voleu saber més sobre l'autora podeu seguir-la per les xarxes socials amb el nom @unicmoment

I també podeu aprofitar la visita per fer un donatiu a la cistella solidària de la Xarxa de suport del Carmel – Font d'en Fargues.  

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CICLE DE CÀPSULES FAMILIARS COMUNITÀRIES: 'DANSA CREATIVA'

Horari: 10:00 a 20:15

Cada setmana descobrirem una càpsula familiar on trobarem un espai idoni per compartir en família.

A partir del dimecres 24 de febrer clica l'enllaç i trobeu el vostre!

Ens divertirem ballant, sentint, jugant i creant. 

Recomanat per infants de 3 a 5 anys.

Activitat gratuïta.

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues

COMISSIÓ ECONÒMICA

Horari: 09:00

En aquesta reunió farem seguiment del pressupost del Casal i revisarem la distribució de la partida econòmica destinada a activitats dins del conveni, valorarem totes les activitats proposades per les entitats i grups vinculats, totes les accions a desenvolupar en els projectes i la programació complementària.

Enllaç per la reunió: https://us02web.zoom.us/j/89595187781?pwd=US8rKzVCbFArVE1GQkVOb3dCMkpLQT09
 

ID de reunión: 895 9518 7781
Código de acceso: 1234

21È CICLE DIVENDRES MUSICALS: 'LA BLANCO'

Horari: 20:00

Cantautora perquè ho és. Cantautora perquè ho ha lluitat. Nota a nota i cançó a cançó. Cantautora és com es defineix a si mateixa Maria la Blanco i com ha volgut batejar el seu primer treball discogràfic que és, evidentment, el d’una cantautora que compon lletra i música, que parla de les seves emocions, de les seves necessitats, dels seus sentiments i de totes aquelles coses que la rodegen, que la remouen per dins i la fan sentir-se viva.

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Reserva d'entrades a partir del 17 de febrer en el següent enllaç!

Dins del Cicle del Barcelona Districte Cultural

Organitza: Associació de veïnes i veïns de la Font d'en Fargues i Barcelona Districte Cultural

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.