Agenda del Casal

Dilluns, 03/05/2021

EXPOSICIÓ: 'LA IMAGINACIÓ COM A VACUNA'

Horari: 17:00 a 13:00

En aquestes llargues setmanes de pandèmia, tots ens hem vist reclosos entre les quatre parets de la nostra llar, de vegades, com a única via d'escapament, una finestra, un balcó, una terrassa ... Des d'on albirar allò que se'ns negava, circular lliurement pels carrers de la nostra ciutat.

Aquells que estimem la fotografia, hem patit aquesta manca de llibertat d'una manera una mica especial, ni millor ni pitjor que ningú, però sí especial. Als fotògrafs, la nostra vàlvula d'escapament creativa està en general al carrer, o com a mínim, en espais oberts i en general, fora de casa, fins i tot és una excusa per sortir-ne.

És per això pel que la nostra creativitat en temps de confinament s'ha hagut de limitar al nostre entorn més íntim... amb alguna excepció.

Exposició a càrrec Grup Racó de la foto

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

PROGRAMACIÓ PASSAPORT EDUNAUTA MAIG 2021

Horari: 18:00 a 12:30

Consulta en aquest enllaç totes les activitats programades del projecte de + Educació i Fundació Bofill que anima i celebra la participació dels infants en activitats extracurriculars obertes, dins i fora escola, independentment del seu origen social.

FESTA D'ARQUITECTURA D'HORTA-GUINARDÓ: FONTADA A LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

L'Associació de Veïnes i Veïns de la Font d'en Fargues, el Grup d'arquitectes d'Horta Guinardó, El Grup d'estudis el Pou us conviden a participar a la Festa de l'Arquitectura.

'Entre finals de s. XIX i començament de s. XX, els aplecs i fontades eren trobades molt populars. Aquestes consistien a anar a berenar o beure aigua a les fonts, i fer vida social passant el dia de festa amb amistats i família. Proposem doncs, fer  una “fontada” a la Font d’en Fargas, un lloc únic a la ciutat i que volem reivindicar perquè millori el seu estat de preservació'

Es faran tallers d’experimentació amb l’aigua i xerrades sobre el paper destacat d’aquest patrimoni intangible en la història del districte. També us convidem a descobrir el Joc GOTA A GOTA Horta Guinardó, en modalitat tradicional de joc a modalitat virtual i presencial a través del geocaching on podreu descobrir 70 tresors amagats per tot el districte que us obriran la mirada a l’arquitectura de l’aigua.

Aquesta activitat es celebrarà a la Font d'en Fargas. Es recomana inscripció prèvia

Activitats programades

11 h – Benvinguda  presentació geocatching i troba els 70 tresors amagats al districte

11.30 h- 14 h - Descobreix el joc de taula Gota a Gota Horta Guinardó amb 14 rutes i 70 fites. Anima't a trobar els 70 tresors amagats al districte amb geocatching, estudiants de Cooperació 2 de la UIC Architecture School Barcelona

11.30 h- 14 h Joc col·laboratius vinculats a l’aigua

11.30 h- 14 h Pintada col·lectiva del JOC en un grafiti al mur que protegeix Quiosc Modernista, amb el suport de la Fundació Contorno Urbano

11.30 h- 14 h - Exposició del projecte de millora de la font d’en Fargues de la mà d'Arquitectura Genís Planelles

11.30 h – Concert de 'JAM OBERTA' (Escola de Música Pausa) a la Font d'en Fargas.

14 h – Cloenda

Consulteu tota la informació de la festa

CONCERT SOLIDARI: 'PAUSA CANTA PER NEXE'

Horari: 11:30

Les agrupacions vocals de Pausa hem organitzat aquest concert solidari per a la Fundació Nexe.

Volem donar veu i suport a aquesta entitat que atén infants amb pluridiscapacitat dels 0 als 6 anys i acompanya les seves famílies.

Prepareu-vos per capbussar-vos en un mar de veus amb una gran varietat de temes musicals interpretats per joves i adults que estan aprenent a treballar el instrument més universal del món: “la veu”.

Reserva d’entrades a la web del Casal a partir del 5/05 en aquest enllaç!

Entrada solidària, podeu fer les vostres aportacions a través de: Bizum 02006 o per transferència o targeta al web de Nexe Fundació en aquest enllaç!

Us recordem que podeu fer una donació per a la Cistella Solidària de la  Xarxa d'aliments! del barri.

Organitza: Escola de Música Pausa

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.