Agenda del Casal

Dilluns, 03/05/2021

EXPOSICIÓ: 'LA IMAGINACIÓ COM A VACUNA'

Horari: 17:00 a 13:00

En aquestes llargues setmanes de pandèmia, tots ens hem vist reclosos entre les quatre parets de la nostra llar, de vegades, com a única via d'escapament, una finestra, un balcó, una terrassa ... Des d'on albirar allò que se'ns negava, circular lliurement pels carrers de la nostra ciutat.

Aquells que estimem la fotografia, hem patit aquesta manca de llibertat d'una manera una mica especial, ni millor ni pitjor que ningú, però sí especial. Als fotògrafs, la nostra vàlvula d'escapament creativa està en general al carrer, o com a mínim, en espais oberts i en general, fora de casa, fins i tot és una excusa per sortir-ne.

És per això pel que la nostra creativitat en temps de confinament s'ha hagut de limitar al nostre entorn més íntim... amb alguna excepció.

Exposició a càrrec Grup Racó de la foto

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

PROGRAMACIÓ PASSAPORT EDUNAUTA MAIG 2021

Horari: 18:00 a 12:30

Consulta en aquest enllaç totes les activitats programades del projecte de + Educació i Fundació Bofill que anima i celebra la participació dels infants en activitats extracurriculars obertes, dins i fora escola, independentment del seu origen social.

CICLE DE CÀPSULES FAMILIARS COMUNITÀRIES: 'AVENTURA MUSICAL EN FAMÍLIA'

Horari: 10:00 a 20:00

Cada setmana descobrirem una càpsula familiar on trobarem un espai idoni per compartir en família.

Agafem la motxilla de la música que anem al parc: Benvinguda (0:00), Rentem mans (1:15), Bon dia (3:19), Papallones (6:25), Aranyeta (8:17), Titelles (12:09), Patum (14:24), 1,2,3 (16:45) i Bona Nit (18:37)

Ja podeu accedir a l'enllaç per gaudir de la música amb Pausa.

Per a famílies amb infants de 1 a 2 anys.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues