Agenda del Casal

Dilluns, 06/09/2021

EXPOSICIÓ: 'TEBEOS'

Horari: 17:00

PARLEM DE TEBEOS, EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE JOSEP CALLEJÓN

'Del 6/09 fins el 25/10 en el Casal del Barri Font d’en Fargues s’exposaran els dibuixos dels personatges dels tebeos, quan els tebeos es deien així, i tant els  grans com els petits compràvem i llegíem tebeos (els grans els compraven i els petits els llegien o miraven els santets). Després van batejar-los amb el nom de “CÒMIC”.

No tinc res en contra d’aquest nom, però m’agrada més tebeos, que tampoc es l’antònim d’aquestes publicacions i que correspon al nom i marca de la famosíssima i extraordinària revista TBO i des del 2017, centenària.

La idea d’aquesta exposició te la mala idea d’envellir a aquells herois i personatges dels tebeos posant-les tants anys com han passat per les generacions que gaudíem de les seves aventures i que una ment tant retorçada com la meva els ha posat en les llistes d’espera de la Seguretat Social'. 

El dia 22/09 a les 19h celebrarem una Xerrada sobre tebeos i còmic. Hi participen Josep Maria de l'Om (director del Museu del Cómic i d'il·lustració de Barcelona), Xavier Franch (director del Centre Cívic el Coll) i l'autor de l'exposició. Imprescindible reserva d'entrades.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: 'SORTIDES FOTOGRÀFIQUES'

Horari: 17:00 a 17:30

Recull de les imatges realitzades durant cinc sessions matinals per Barcelona.

El 2021 el grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom.

Ens trobàvem a primera hora dels dimarts, passejàvem, enraonàvem, i fèiem fotos. Varem visitar santa Maria del Mar i el barri proper, l’Estació de França, el parc Güe- ll, el castell de Montjüic, el Raval i varem acabar amb una volta pel port. Tot seguit, els que volien, enviavem unes poques fotos que després les debatíem entre tots per vídeoconferència, moderat per un membre del grup.

El resultat de tot plegat són aquests murals amb les fotografies que, a criteri del grup, poden representar millor l’esperit de les sortides: diversitat de mirades, llibertat d’enquadraments, oportunitat del moment, etc.

La ubicació d'aquesta exposició la trobareu a la Cafeteria del Casal.

Organitza: Grup Raco de la Foto

 

ANUL·LADA! Donació de sang

Horari: 16:00 a 20:00

ACTIVITAT ANUL·LADA!

Campanya de donació de sang amb cita prèvia.

Dóna Sang, dóna vida!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CINEMA: 'VIDA EN SOMBRAS'

Horari: 19:00

Del director Llorenç Llobet Gràcia amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya.

Un film que és cinema dins del cinema i fa una lloança a la cinematografia i a la vida amb una història travessada pel trauma de la guerra civil.

Considerat el títol més important del cinema català de la primera meitat del segle XX.

Preu: 3€

Imprescindible reserva prèvia en aquest enllaç!.

Sopars a la Cafeteria: després de la sessió del cinema vine a sopar a la Cafeteria del Casal! Imprescindible reserva prèvia trucant al t. 691 977 529 o presencialment informant a Cafeteria. Data límit fins el 15/09 a les 20h.

Organitza: FF Cinema

XERRADA SOBRE 'TEBEOS'

Horari: 19:00

Xerrada sobre tebeos i còmics a propòsit de l'exposició "Tebeos" de Josep Callejón. 

Hi participen Josep Maria de l'Om (director del Museu del Cómic i d'il·lustració de Barcelona), Xavier Franch (director del Centre Cívic el Coll) i l'autor de l'exposició.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 6/09 en aquest enllaç!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

REUNIÓ PRESENCIAL COMISSIÓ DE MANTENIMENT

Horari: 09:00

Si vols donar un cop de mà amb el manteniment del Casal et convidem el proper dijous 23/09 a les 9h a participar en la reunió de la Comissió de Manteniment.

Aprofitarem per donar una volta per l'equipament per a veure quines millores hi podem aportar al Casal.

T'hi esperem!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues