Agenda del Casal

Dilluns, 06/09/2021

EXPOSICIÓ: 'TEBEOS'

Horari: 17:00

PARLEM DE TEBEOS, EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE JOSEP CALLEJÓN

'Del 6/09 fins el 25/10 en el Casal del Barri Font d’en Fargues s’exposaran els dibuixos dels personatges dels tebeos, quan els tebeos es deien així, i tant els  grans com els petits compràvem i llegíem tebeos (els grans els compraven i els petits els llegien o miraven els santets). Després van batejar-los amb el nom de “CÒMIC”.

No tinc res en contra d’aquest nom, però m’agrada més tebeos, que tampoc es l’antònim d’aquestes publicacions i que correspon al nom i marca de la famosíssima i extraordinària revista TBO i des del 2017, centenària.

La idea d’aquesta exposició te la mala idea d’envellir a aquells herois i personatges dels tebeos posant-les tants anys com han passat per les generacions que gaudíem de les seves aventures i que una ment tant retorçada com la meva els ha posat en les llistes d’espera de la Seguretat Social'. 

El dia 22/09 a les 19h celebrarem una Xerrada sobre tebeos i còmic. Hi participen Josep Maria de l'Om (director del Museu del Cómic i d'il·lustració de Barcelona), Xavier Franch (director del Centre Cívic el Coll) i l'autor de l'exposició. Imprescindible reserva d'entrades.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: 'SORTIDES FOTOGRÀFIQUES'

Horari: 17:00 a 17:30

Recull de les imatges realitzades durant cinc sessions matinals per Barcelona.

El 2021 el grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom.

Ens trobàvem a primera hora dels dimarts, passejàvem, enraonàvem, i fèiem fotos. Varem visitar santa Maria del Mar i el barri proper, l’Estació de França, el parc Güe- ll, el castell de Montjüic, el Raval i varem acabar amb una volta pel port. Tot seguit, els que volien, enviavem unes poques fotos que després les debatíem entre tots per vídeoconferència, moderat per un membre del grup.

El resultat de tot plegat són aquests murals amb les fotografies que, a criteri del grup, poden representar millor l’esperit de les sortides: diversitat de mirades, llibertat d’enquadraments, oportunitat del moment, etc.

La ubicació d'aquesta exposició la trobareu a la Cafeteria del Casal.

Organitza: Grup Raco de la Foto

 

ANUL·LADA! Donació de sang

Horari: 16:00 a 20:00

ACTIVITAT ANUL·LADA!

Campanya de donació de sang amb cita prèvia.

Dóna Sang, dóna vida!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues