Agenda del Casal

Dilluns, 18/10/2021

OBRIM UN BLOG PER CELEBRAR 10 ANYS DEL NOU CASAL

Horari: 13:30 a 20:00

 

Obrim un blog per celebrar 10 anys del nou Casal!

https://noucasal10anys.cat/

En aquest blog pots fer una publicació per compartir amb tothom les vostres vivències, anècdotes, imatges, creacions i records del Casal durant tot aquest temps.

Des de fa més de noranta anys el barri de la Font d'en Fargues gaudeix d'aquest espai comunitari que és el Casal. Aquest curs en fa 10 que obríem les portes d'aquests Casal reformat i amb un projecte més ampli. Un espai de convivència de les entitats i grups del barri, un espai per fer història, un espai on gaudir de la cultura, un lloc de trobada per teixir xarxes.  

Felicitem-nos i celebrem que tenim un barri que té els braços oberts per a tothom!

Llarga vida al Casal!

EXPOSICIÓ: 'SORTIDES FOTOGRÀFIQUES'

Horari: 17:00

Recull de les imatges realitzades durant cinc sessions matinals per Barcelona.

El 2021 el grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom.

Ens trobàvem a primera hora dels dimarts, passejàvem, enraonàvem, i fèiem fotos. Varem visitar santa Maria del Mar i el barri proper, l’Estació de França, el parc Güe- ll, el castell de Montjüic, el Raval i varem acabar amb una volta pel port. Tot seguit, els que volien, enviavem unes poques fotos que després les debatíem entre tots per vídeoconferència, moderat per un membre del grup.

El resultat de tot plegat són aquests murals amb les fotografies que, a criteri del grup, poden representar millor l’esperit de les sortides: diversitat de mirades, llibertat d’enquadraments, oportunitat del moment, etc.

La ubicació d'aquesta exposició la trobareu a la Cafeteria del Casal.

Organitza: Grup Raco de la Foto

 

ESPECTACLE DE CIRC FAMILIAR: 'OVVIO'

Horari: 18:00

Cia. Kolectiv LAPSO Cirk

A l'escena trobem dos personatges, l'un vestit de blanc i l'altre, de negre, i una arquitectura de planxes i barres de fusta.

És dins d'aquesta fotografia, surrealista i minimalista al mateix temps, amb una estètica elegant i senzilla, on es desenvolupa un joc extrem: la recerca dels límits de l'equilibri entre els cossos i les construccions generades per aquestes fustes.

L'acció es genera en un clímax ascendent de tensió i adrenalina, on cada construcció que generen els artistes amb les planxes i barres de fusta és més arriscada i inesperada que l'anterior, i on l'equilibri es percep cada cop més impossible.

Els dos personatges en escena, els artistes de circ David Diez Méndez i Tomas Václavek, se submergeixen en el seu propi joc amb entusiasme i generositat, sense amagar la seva humanitat, les seves pors i els seus sentiments recíprocs.

Ni ells mateixos no poden imaginar fins on els durà aquest joc.

A partir de 7 anys.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Imprescindible reserva d'entrades a partir de les 10h del 20/10 en aquest enllaç!

Dins del Cicle del Barcelona Districte Cultural

Aquesta activitat està dins del cicle del Passaport Edunauta

Organitza: Barcelona Districte Cultural i Associació Casal Font d'en Fargues