Agenda del Casal

Divendres, 14/01/2022

EXPOSICIÓ 10È ANIVERSARI

Horari: 17:00 a 12:00

Celebrem els 10 anys del Casal fent un repàs per la seva història.

Des de fa més de noranta anys el barri de la Font d'en Fargues gaudeix d'aquest espai comunitari que és el Casal.

Aquest curs en fa 10 que obríem les portes d'aquest Casal reformat i amb un projecte més ampli. Un espai de convivència de les entitats i grups del barri, un espai per fer història, un espai on gaudir de la cultura, un lloc de trobada per teixir xarxes.

En aquesta exposició repassem en imatges els primers 10 anys del nou Casal.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

22È CICLE DIVENDRES MUSICALS: SUSANA SHEIMAN DO-UP!

Horari: 20:00

El Do-Up! Està format per Susana Sheiman i Xavier Algans.

El duo Sheiman Algans és especial, no tant per les qualitats musicals de tots dos, si no, per l'afinitat intuïtiva entre tots dos. Amb anys d'experiència junts en tot tipus de formacions, les converses entre ells, sorgeixen de les més petites improvisacions.

El seu repertori és molt ampli, tan en estils com en formes, aconseguint així implicar a l’audiència. Ens oferiran un passeig entre bossanova, el soul més actual, Edith Piaf i Billie Holliday Un luxe musical en tots els aspectes.

Susana Sheiman, ens sorprèn amb una veu càlida i una varietat de matisos que dona expressió a una forma musical més enllà de les paraules, a l'experiència vital i al sentir humà. Juntament amb Xavier Algans, al teclat, arriben a una cohesió gairebé màgica en els seus concerts. Aquesta permet que el públic gaudeixi de tota la seva creativitat artística i també flexibilitat musical

Preu: 3€ sòcis/es AVV i ACFF/ 5€ no sòcis/es

Organitza: Associació Veïnes i Veïns de la Font d'en Fargues