Agenda del Casal

Divendres, 04/03/2022

EXPOSICIÓ: 'ABSTRACCIONS'

Horari: 17:00

Amb aquesta mostra d'imatges, els components de Racó de la Foto hem obert les portes a un món on la creativitat no té límits.

Potser no ha estat un viatge fàcil, però, tot i això, ha sigut molt gratificant. Tant de bo haguem aconseguit que les nostres imatges us traslladin a aquest món irreal i fantàstic.

Organitza: El Grup del Racó de la Foto

ACTIVITAT ANUL·LADA! CÀPSULA FORMATIVA ECOFEMINISTA: DONA, MENSTRUACIÓ I SOSTENIBILITAT

Horari: 19:00

Coneixem els recursos sostenibles amb els quals podem comptar les dones i persones menstruants per menstruar sense generar residus (com la copa i les calcetes menstruals o les compreses de tela) i de manera més respectuosa cap al nostre propi cos i planeta.

La xerrada serà impartida per Paula Botana, creadora de ai!culotte, el seu projecte de llenceria feliç i sostenible, on cus salvaslips per a usar amb la copa menstrual, sempre utilitzant materials sostenibles i amables amb el medi ambient. Igual que la seva àvia el concepte de "reusar, reutilitzar i reciclar" són pilars en la seva filosofia de vida.

Preu: Entrada Solidària. Cal portar productes d'higiene femenina o roba íntima per al col·lectiu de dones i gènere no binari que usen drogues i sobreviuen a múltiples situacions de vulnerabilitat i violència. Més informació: https://www.metzineres.net/index.html

Activitat dirigida a dones i persones menstruants.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues