Agenda del Casal

Divendres, 04/03/2022

EXPOSICIÓ: 'ABSTRACCIONS'

Horari: 17:00

Amb aquesta mostra d'imatges, els components de Racó de la Foto hem obert les portes a un món on la creativitat no té límits.

Potser no ha estat un viatge fàcil, però, tot i això, ha sigut molt gratificant. Tant de bo haguem aconseguit que les nostres imatges us traslladin a aquest món irreal i fantàstic.

Organitza: El Grup del Racó de la Foto

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

ESCOLA FONT D'EN FARGAS: 'TAULA RODONA SALUT MENTAL' - ACTE 50È ANIVERSARI

Horari: 17:00

En aquesta activitat proposada per l’Escola Font d’en Fargas, per celebrar el seu 50è aniversari, es parlarà de la prevenció, els signes d’alerta i el paper de l’escola en l’educació emocional. Per prevenir i/o treballar a la salut mental, a partir de la visualització del treball comunitari i d’aprenentatge servei que es fa a l’escola.

Hi participaran com a ponents:

- Sra. Nati Ruiz Hidalgo (Directora EAP- Horta-Guinardó). 

- Sr. Martí Boneta (Referent Centre Promotor APS - CRP Les corts).

- Sr. Alex Rodríguez (Referent temes Salut Mental. Àrea d'inclusiva CEB).

- Sr. Kilian González Corona (Salut Comunitària. Direcció de Promoció de la Salut).

- Sr. Joan Gubern (Educador referent de la Fundació Els Tres Turons).

Cal fer reserva prèvia clicant en la paraula ENLLAÇ!

Organitza: Escola Font d'en Fargas