Agenda del Casal

Divendres, 04/03/2022

EXPOSICIÓ: 'ABSTRACCIONS'

Horari: 17:00

Amb aquesta mostra d'imatges, els components de Racó de la Foto hem obert les portes a un món on la creativitat no té límits.

Potser no ha estat un viatge fàcil, però, tot i això, ha sigut molt gratificant. Tant de bo haguem aconseguit que les nostres imatges us traslladin a aquest món irreal i fantàstic.

Organitza: El Grup del Racó de la Foto

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

PASSEJADES PEL BARRI: 'VIDA SOCIAL DEL BARRI ELS ANYS VINT I TRENTA'

Horari: 11:00

De la mà de Carlota Giménez i Compte, membre del Grup d’Arxiu i Memòria i del POU, coneixem el barri fent sis itineraris (de gener a juny) que tracten diferents aspectes del seu origen i evolució durant més de 100 anys.

El recorregut que es farà en aquest itinerari serà per conèixer una mica la vida social dels habitants del barri en els anys vint i trenta.

Per una banda, la consolidació d’un lloc per a l’esbarjo i l’organització social del barri i per l’altra assegurar un espai per a la vida religiosa dels feligresos.

L’existència de la Font d’en Fargues també va configurar un espai de trobada i socialització de veïns i forans.

Recorregut: Visita al Casal amb explicació de la seva història.

Plaça de l’església. Recorregut per la font d’en Fargues i entorns.

Trobada: Casal Font d’en Fargues

Hora: les 11 del matí

Durada: entre 2 i 3 hores

Coses a tenir en compte:

- El grup ha de ser com a màxim de 25 persones

- El barri està assentat al turó de la Rovira. Per consegüent, quasi sempre trobarem pujades i baixades. - Cal anar amb calçat còmode per caminar

Preu: 0 € (activitat subvencionada)

Imprescindible reserva prèvia a partir de les 10h del 23 de març clicant en la paraula ENLLAÇ!

Organitza: Arxiu i Memòria