Agenda del Casal

Dimarts, 07/06/2022

EXPOSICIÓ: '50 ANYS DE L'ESCOLA FONT D'EN FARGAS'

Horari: 17:00

L'exposició ha estat realitzada pels mestres i exmestres de l'Escola Font d'en Fargas i amb col·laboració de les famílies.

Explica la història de l'escola FF des que va començar al curs 71-72 fins a l'actualitat. Amb els aspectes més destacats en l'àmbit educatiu i comunitari, tenint en compte la situació geogràfica i l'entorn i el barri on està situada.

L'exposició compta amb rollup de presentació i 14 plafons amb les imatges més significatives d'aquests 50 anys. A cada plafó trobareu codis QR amb informació, vídeos, presentacions més detallades que amplien i aprofundeixen el que es mostra en el plafó.

També acompanyarà l'exposició els gegants de l'escola: La Fargueta dels Tres Turons, el sol solet i en Maic.

Organitza: Escola Font d'en Fargas

TALLERS FAMILIARS MUSICALS INCLUSIUS

Horari: 18:00

A finals del mes d’abril vam realitzar el taller Música Diversa de la mà de la nostra musicoterapeuta, va ser un èxit.

La finalitat d’aquest taller era obrir una escletxa pràcticament inexistent en les programacions d’una activitat inclusiva on les famílies amb infants amb diversitat funcional hi poguessin participar.

L’activitat inclusiva té com a objectiu que tots els nens i nenes hi puguin participar i està dissenyada eliminant les possibles barreres per tal que tots i totes la gaudeixin per igual. La música ens ajuda a establir relacions interpersonals, acompanya i ajuda amb l’adaptació de les persones en el grup que s’estableix, és una bona eina d’inclusió en tots els nivells de diversitat funcional.

Tothom qui va participar fer totes les propostes sense dificultats, aportant la seva creativitat i singularitat, convertint-se en una experiència molt gratificant i enriquidora per a tot el grup.

Donada que l’experiència que vam tenir va ser molt positiva volem repetir-la i us anunciem que repetim el taller!

Activitat familiar. Recomanat a partir dels 8 anys.

L'aportació serà voluntària i cal inscripció en el següent enllaç!

Si teniu algun dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu bop.pausa@gmail.com

Organitza: Escola de Música Pausa