Agenda del Casal

Dijous, 29/09/2022

ESCOLA DE SALUT DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

Del 29 de setembre fins a l'1 de desembre es posen en marxa els tallers de l’escola de salut de la Font d’en Fargues per a persones grans.

Activitats gratuïtes en un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu, orientades a un envelliment actiu i saludable.

Places limitades.

Informació i inscripcions CAP Horta, Centre de Serveis Socials Horta i Casal Font d’en Fargues.

Organitza: CAP Horta

 

EXPOSICIÓ: 'RESIGNIFIC-ACCIÓN'

Horari: 17:00 a 14:00

Resignific-Acció és una sèrie fotogràfica que resignifica, de manera crítica, cinc obres d'arts pictòriques famoses.

A partir de les narratives presents en cada pintura -les oficials i les amagades en la significació de la peça i en les diverses etapes des de la ideació a la realització i exposició de la mateixa- vull crear, per cada obra, un punt de partida per a una reflexió crítica sobre un tema específic present en la nostra actualitat (patriarcat i perspectives de gènere, antropocentrisme/ especisme/ecologia, immigració). El meu cos és l'actor principal de la resignificació de les obres.

L'objectiu del projecte és obrir a la reflexió i al debat sobre algunes de les falles socials, moltes vegades tan normalitzades, que ens passen desapercebudes en el dia a dia. A través de l'actualització i la resignificació de pintures famoses, el receptor de l'obra té la possibilitat de transformar-se en actor, qüestionant-se el que potser mai es va qüestionar, donant la benvinguda a preguntes que facin tremolar l'statu quo de la nostra realitat.

Lloc: Espai de la Cafeteria 'La Font Gastro Bar'

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CONVOCATÒRIA OBERTA A L'XI EDICIÓ DEL MERCADET D'ARTESANÍES DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 15:00 a 00:00

Busquem projectes artesans de tota mena, arrelats al territori, que vulguin participar en l'XI edició del Mercadet d'Artesanies de la Font d'en Fargues.

Des del Casal es proposa aquest espai per donar visibilitat als artesans i artesanes del barri de la Font d’en Fargues i dels barris veïns. El Mercadet vol ser un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades en el producte artesà i de proximitat.

Busquem artesanes que vulguin participar en el Mercadet: dibuix, il·lustració, bijuteria, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda... Oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions.

La XXI Edició del Mercadet tindrà lloc el dissabte 17 de desembre d'11 a 15 h a la Plaça de la Música (al costat de l'EMM Can Fargues).

Per poder participar heu d’omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ amb el vostre nom i cognoms, telèfon i un blog, web i/o fotografies dels treballs on l’organització pugui veure una mostra del producte. El 23 de novembre és la data límit per enviar les vostres propostes com a artesanes.

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

EXPOSICIÓ: OBJECTIU DONA

Horari: 16:15

Cicle d’exposicions de dones per a públic general, també a càrrec únicament de dones o aquelles que així es defineixin. Neix amb l’objectiu de donar suport a la creació de les dones, concretament, dins de l’àmbit de la fotografia i altres variants artístiques pel que fa a la inauguració; es pretén donar valor i visibilitat a la trajectòria de les artistes, sigui de forma individual o bé col·lectiva.

Aquest és un projecte singular del Mas Guinardó en el qual col·laborem.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

SORTIDES FOTOGRÀFIQUES: POBLENOU

Horari: 09:45

Tenim una nova trobada amb el Grup del Racó de la Foto el dimarts 15 de novembre a les 9:45 h. Aquest cop ens trobarem davant de la torre de les Aigües del Besòs, plaça de Ramon Calsina.

Per qualsevol contratemps contacteu als telèfons 649 46 19 01 - 629 24 35 20.

Heu de confirmar l’assistència al racofoto@gmail.com, afegiu nom i telèfon.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Al final del cicle es faran murals de les fotos seleccionades i s’exposaran en el Casal. 

Actualment, hi ha l'exposició fotogràfica de les anteriors sortides, fins al Gener. Vine a visitar-la a l'espai de la Cafeteria La Font Gastro Bar!

Organitza: Racó de la Foto

 

 

CONCERT DEL CICLE DE CLÀSSICA D'H-G: 'MIRALLS POÈTICS'

Horari: 19:00 a 20:00

La poesia i la música, ja des dels orígens, han estat estretament relacionades. Són eines de creació i d’expressió personal per la seva capacitat d’abstracció i emotivitat. En aquest concert volem apropar al públic diferents obres de compositors espanyols intercalant textos seleccionats tant per la influència que els autors van tenir sobre els músics com per posar paraules a les emocions que ens desperta la música.

A càrrec de: José David Fuenmayor, violí ; Jardiel Rodellas, violí ; Johan Rondón, viola; Laura Sanz, violoncel ;Maria Jesús Lleonart, actriu

Intermezzo de Goyescas - E. Granados // Vistes al Mar - E. Toldrà // La oración del torero -  J. Turina // Asturias - I.  Albéniz // Serenata espanyola - J. Malats

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Cal inscripció prèvia a través d'aquest link.

Dins del Cicle de Clàssica d'Horta - Guinardó

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues i el Districte