Agenda del Casal

Dimarts, 06/09/2022

EXPOSICIÓ: 'MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES'

Horari: 17:00 a 13:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants.

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom.

Organitza: Racó de la Foto

ESCOLA DE SALUT DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

Del 29 de setembre fins a l'1 de desembre es posen en marxa els tallers de l’escola de salut de la Font d’en Fargues per a persones grans.

Activitats gratuïtes en un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu, orientades a un envelliment actiu i saludable.

Places limitades.

Informació i inscripcions CAP Horta, Centre de Serveis Socials Horta i Casal Font d’en Fargues.

Organitza: CAP Horta

 

EXPOSICIÓ: 'RESIGNIFIC-ACCIÓN'

Horari: 17:00 a 14:00

Resignific-Acció és una sèrie fotogràfica que resignifica, de manera crítica, cinc obres d'arts pictòriques famoses.

A partir de les narratives presents en cada pintura -les oficials i les amagades en la significació de la peça i en les diverses etapes des de la ideació a la realització i exposició de la mateixa- vull crear, per cada obra, un punt de partida per a una reflexió crítica sobre un tema específic present en la nostra actualitat (patriarcat i perspectives de gènere, antropocentrisme/ especisme/ecologia, immigració). El meu cos és l'actor principal de la resignificació de les obres.

L'objectiu del projecte és obrir a la reflexió i al debat sobre algunes de les falles socials, moltes vegades tan normalitzades, que ens passen desapercebudes en el dia a dia. A través de l'actualització i la resignificació de pintures famoses, el receptor de l'obra té la possibilitat de transformar-se en actor, qüestionant-se el que potser mai es va qüestionar, donant la benvinguda a preguntes que facin tremolar l'statu quo de la nostra realitat.

Lloc: Espai de la Cafeteria 'La Font Gastro Bar'

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: OBJECTIU DONA

Horari: 16:15

Cicle d’exposicions de dones per a públic general, també a càrrec únicament de dones o aquelles que així es defineixin. Neix amb l’objectiu de donar suport a la creació de les dones, concretament, dins de l’àmbit de la fotografia i altres variants artístiques pel que fa a la inauguració; es pretén donar valor i visibilitat a la trajectòria de les artistes, sigui de forma individual o bé col·lectiva.

Aquest és un projecte singular del Mas Guinardó en el qual col·laborem.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues