Agenda del Casal

Dijous, 29/09/2022

ESCOLA DE SALUT DE LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 11:00

Del 29 de setembre fins a l'1 de desembre es posen en marxa els tallers de l’escola de salut de la Font d’en Fargues per a persones grans.

Activitats gratuïtes en un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu, orientades a un envelliment actiu i saludable.

Places limitades.

Informació i inscripcions CAP Horta, Centre de Serveis Socials Horta i Casal Font d’en Fargues.

Organitza: CAP Horta

 

EXPOSICIÓ: 'RESIGNIFIC-ACCIÓN'

Horari: 17:00 a 14:00

Resignific-Acció és una sèrie fotogràfica que resignifica, de manera crítica, cinc obres d'arts pictòriques famoses.

A partir de les narratives presents en cada pintura -les oficials i les amagades en la significació de la peça i en les diverses etapes des de la ideació a la realització i exposició de la mateixa- vull crear, per cada obra, un punt de partida per a una reflexió crítica sobre un tema específic present en la nostra actualitat (patriarcat i perspectives de gènere, antropocentrisme/ especisme/ecologia, immigració). El meu cos és l'actor principal de la resignificació de les obres.

L'objectiu del projecte és obrir a la reflexió i al debat sobre algunes de les falles socials, moltes vegades tan normalitzades, que ens passen desapercebudes en el dia a dia. A través de l'actualització i la resignificació de pintures famoses, el receptor de l'obra té la possibilitat de transformar-se en actor, qüestionant-se el que potser mai es va qüestionar, donant la benvinguda a preguntes que facin tremolar l'statu quo de la nostra realitat.

Lloc: Espai de la Cafeteria 'La Font Gastro Bar'

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: OBJECTIU DONA

Horari: 16:15

Cicle d’exposicions de dones per a públic general, també a càrrec únicament de dones o aquelles que així es defineixin. Neix amb l’objectiu de donar suport a la creació de les dones, concretament, dins de l’àmbit de la fotografia i altres variants artístiques pel que fa a la inauguració; es pretén donar valor i visibilitat a la trajectòria de les artistes, sigui de forma individual o bé col·lectiva.

Aquest és un projecte singular del Mas Guinardó en el qual col·laborem.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CÀPSULA CREIX EN FAMÍLIA: MÚSICA ABANS DE NÈIXER

Horari: 11:30 a 12:30

Les famílies volem que els nostres infants tinguin l'oportunitat d'estar embolcallats de tot allò que els pugui ajudar al seu benestar i sens dubte la música és una gran eina. En cap cas volem fer superhumans, ni supermúsics però volem aportar la nostra reflexió sobre la importància de tenir contacte amb la música per el benestar emocional dels nostres infants i en definitiva per a tothom. Abordarem aquesta temàtica en la xerrada-taller "Música abans de nèixer" amb famílies embarassades o persones interessades en adquerir coneixements al respecte.

Preu de l'activitat: Taquilla Inversa.

Reserva la teva plaça a partir del 8/11 a través d'aquest link!

*Aquesta càpsula només es realitzarà si hi ha un mínim de 8-10 persones inscrites.

A càrrec de: Associació de Música amb Pausa

TALLER BENÈFIC PER A DONES "ACTIVA EL TEU COS, ACTIVA LA TEVA VIDA"

Horari: 16:00

La vida, a estones, es converteix en un camí difícil de transitar. Els fills, la feina dins i/o fora de la llar, la parella, els projectes i les llistes interminables d'assumptes pendents deixen poc espai per l'autocura que necessitem com a dones.

QUÈ FAREM EN AQUEST TALLER?

Ens donarem un espai de regeneració i benestar per a nosaltres mateixes a través de tècniques de moviment conscient i exercicis dissenyats per nodrir i enfortir la nostra salut.

QUÈ NECESSITES?

Venir amb roba còmoda, aigua per hidratar-te i sobretot ganes de tornar a tu.

Reserva la teva plaça:

Escriu un WhatsApp a l'Ana amb el teu nom complet per poder organitzar les places.

Tlf. 687157167 Anabel Carrera (tallerista)

Preu: Taquilla inversa destinada a aconseguir pagar el viatge de fi de curs de tots els alumnes de 6è de l'escola Pit Roig a Granada.

Organitza: Families de 6è de l'escola Pit Roig

DIVENDRES CULTURAL - 'FELIP PEDRELL: UN ALTRE GRAN MÚISIC OBLIDAT. NO N’APRENEM!'

Horari: 19:30

Dins del centenari de la seva mort que es celebra aquest any intentarem, d’una forma divertida i amena, saber qui va ser i per què va ser tan important.

A càrrec de Rafa Màrquez.

Com sempre acompanyat de tastets de música!!

Preu: 0€ Activitat subvencionada

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues