Agenda del Casal

Dijous, 02/03/2023

EXPOSICIÓ: 'EROSIONS: PATRIMONI PERDUT DEL BARRI DE LA FONT D'EN FARGUES'

Horari: 17:00 a 12:00

Exposició de fotografies sobre el patrimoni perdut del barri de la Font d’en Fargues.

Comparativa entre l’estat actual i original del barri reflectit en el canvi de la tipologia constructiva mitjançant imatges inèdites sobre el patrimoni perdut.

A través d’una mirada crítica, es vol recuperar una visió subjectiva de com seria el barri si en lloc de les brutals transformacions iniciades en la dècada dels 60, s’hagués preservat, mantingut i reinterpretat el caràcter identitari que defineix el paisatge del barri.

Acte inaugural el dia Dijous 2 de Març a les 19h, al Casal de la Font d'en Fargues, amb una conferència a càrrec de Carlota Giménez i Dolors Canudes.

Organitza la Comissió Patrimoni AVFF. 

 

ACTIVITAT ANUL·LADA!!!!!!!!! Espectacle del Cicle TCC: "M’esperaràs?" de Carles Alberola

Horari: 19:00

ACTIVITAT ANUL·LADA!!!!!!!!!

Cinquena edició del Cicle de Teatre Català Contemporani (Cicle TCC) per nodrir la programació d’hivern amb tres propostes teatrals contemporànies de companyies de diferents indrets de la geografia catalana durant els mesos de gener, febrer i març.

El Cicle TCC d’enguany finalitza amb l'espectacle “M’esperaràs?” de Carles Alberola, representat per Teatre Casal Corpus. Una obra de teatre que parla de dos amics queden per sopar. D’una banda, hi ha Rubén, l’amfitrió, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. De l’altra, Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la dona i la germana d’aquesta. Entre plat i plat, se succeeixen els girs i els embolics entre tots quatre: amors creuats, infidelitats no confessades…, tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides.

Preus:

El preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 6 euros, tot i que si ets sòcia de l’ACFF, l’Associació Veïns i Veïnes, menor de 25 anys i més gran de 65 pots adquirir-la per 5 euros.

organitza: TdC i ACCFF