Agenda del Casal

Dimarts, 04/04/2023

EXPOSICIÓ: 'RURALUNYA'

Horari: 17:00 a 12:00

Ruralunya és un projecte viu.

És un agraïment fotogràfic a les persones que viuen al camp i del camp. Les seves feines, els seus estris i els seus espais fotografiats.

Els homes i dones que hi fan feina esdevenen subjecte del retrat. Com els mateixos retrats, aquesta col·lecció canvia amb el temps per a fer-se més curosa i descriure millor l’entorn rural a Catalunya. Mantenint-se en l'observació i defugint la crítica, vol oferir a través dels ulls del fotògraf el retrat d’una realitat que ens alimenta i ens sosté a totes i tots.

Exposar les imatges resultants d’aquest projecte que s’inicia l'any 2015 és la meva particular forma de retre homenatge a totes aquelles persones que vetllen per la terra que habitem.

Gràcies a tots ells per cuidar el que és de totes i tots!

Autor: JordiFoto

Inauguració de l'exposició "Ruralunya" de Jordi Torra Farré el dijous 13/04 a les 19h.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: LA FONT D'EN FARGUES. RECUPERACIÓ DELS ELEMENTS PATRIMONIALS

Horari: 17:00 a 12:00

Exposició explicativa sobre la recuperació dels elements patrimonials modernistes que configuren l’espai de la font.
Cinc plafons que ens mostren com s’ha concebut la restauració d’aquests elements i l’esperat resultat final.

Llegeix la notícia en aquest enllaç!

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues

ENTRADES A TAQUILLA!! Espectacle del Cicle TCC: "M’esperaràs?" de Carles Alberola

Horari: 18:00

Cinquena edició del Cicle de Teatre Català Contemporani (Cicle TCC) per nodrir la programació d’hivern amb tres propostes teatrals contemporànies de companyies de diferents indrets de la geografia catalana durant els mesos de gener, febrer i març.

El Cicle TCC d’enguany finalitza amb l'espectacle “M’esperaràs?” de Carles Alberola, representat per Teatre Casal Corpus.

Una obra de teatre que parla de dos amics queden per sopar. D’una banda, hi ha Rubén, l’amfitrió, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. De l’altra, Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la dona i la germana d’aquesta. Entre plat i plat, se succeeixen els girs i els embolics entre tots quatre: amors creuats, infidelitats no confessades…, tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides.

Preus:

El preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 6 euros, tot i que si ets sòcia de l’ACFF, l’Associació Veïns i Veïnes, menor de 25 anys i més gran de 65 pots adquirir-la per 5 euros.

Venda de tiquets clicant en la paraula ENLLAÇ!, fins al 14/04 o en taquilla el mateix dia de la funció.

Organitza: TdC i ACCFF