Agenda del Casal

Dimecres, 06/09/2023

EXPOSICIÓ: "FRAGMENTS D'UN BARRI"

Horari: 17:00 a 12:00

Fragments d'un barri: exposició de l'artista britànic i veí Amalamati Lissimore.

Ampliem dates fins al 3 de novembre.

De vegades em fa l'efecte que la vida està composta de fragments que difícilment tenen una relació entre ells. Avui dia tenim accés a tanta informació, notícies, imatges, esdeveniments…

La vida esdevé complexa i a vegades caòtica. Com trobar-li sentit i coherència enmig d'aquesta complexitat i fragmentació?

L'artista alemany, Georg Baselitz, diu que només en l'art el món és sencer. El meu procés de fer servir de fragments de diaris, fulles de publicitat, partitures musicals, teles, retalls de roba, és un intent de comunicar una lluita per trobar-hi connexió entre aspectes de vida que sembla que no tenen relació entre ells. És una cerca de les arrels que connecten tot a un nivell més profund, una manera d'incloure-hi tot, crear un espai on tot càpiga.

Aquesta exposició és fruit de quasi cinc anys que fa que visc en el barri Font d'en Fargues i es compon d'imatges de racons i indrets que potser els veïns reconeixeran.

Espero que gaudiu dels quadres!

Inauguració el dijous 14/09 a les 18,30h. L'artista Timothy Lissimore inaugura l'exposició "Fragments d'un barri" a l'espai expositiu del passadís del teatre. Hi haurà un petit concert d'un quartet de flauta i violí i un aperitiu per tothom. 

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CONCERT VERMUT SAMARRETA/SOUND I PRESENTACIÓ DEL PROJECTE: “THE WANDERING EYE PROJECT”

Horari: 12:00

'The wandering eye project' i 'Labandañà' us conviden a un vermut musical i xerraire el pròxim dissabte 16 de setembre, a les 12 h.

L’esdeveniment comença amb una xerrada i projecció d’imatges per part de Kitina Maestres, professora a la UOC i veïna del barri d’Horta, a propòsit de la seva recerca artística i acadèmica sobre la baixa visió. Una forma de veure que, conjuntament amb la ceguesa, són resignificades i vindicades per Kitina en aquest projecte, precisament, com a estètica i una forma de pensar la realitat.

A més de la xerrada i mostra de les imatges, ens posarem la samarreta de 'The Wandering Eye Project' al ritme de 'Labandañà', una banda de rock que va néixer com a iniciativa de pares a l’Escola Àngels Garriga el 2019. Kim Fuentes, Jaume Mirò, Quim Piera, Rocío Thovar, Ignasi Benavent, Toni i Kitina, us traslladen una mostra dels seus assajos, entre versions de Rolling Stones i Amy Winehouse.

Preu: Taquilla inversa

Per a tots els públics.

Us hi esperem!!!!!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

LA NAU 25 ANYS

Horari: 19:30

Celebració dels 25 anys de La Nau amb concerts de l’escola música Pausa, “Marta Albiol trio” i espectacles de clown, màgia i molt més!

Preu sopar: 15€. Qui vulgui apuntar-se al sopar ho ha de fer omplint el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpRC5nvCA3zNeBHutA8HntEo3BO83S...

La celebració es farà al c/ Baixada de can Mateu / Torrent de la carabassa 

Acte de la festa major ajornat al setembre.

Més informació aquí: http://www.lanautaller.net/25egrave-aniversari.html

Organitza: La Nau Escola d'Art