Agenda del Casal

Dimecres, 06/09/2023

EXPOSICIÓ: "FRAGMENTS D'UN BARRI"

Horari: 17:00 a 12:00

Fragments d'un barri: exposició de l'artista britànic i veí Amalamati Lissimore.

Ampliem dates fins al 3 de novembre.

De vegades em fa l'efecte que la vida està composta de fragments que difícilment tenen una relació entre ells. Avui dia tenim accés a tanta informació, notícies, imatges, esdeveniments…

La vida esdevé complexa i a vegades caòtica. Com trobar-li sentit i coherència enmig d'aquesta complexitat i fragmentació?

L'artista alemany, Georg Baselitz, diu que només en l'art el món és sencer. El meu procés de fer servir de fragments de diaris, fulles de publicitat, partitures musicals, teles, retalls de roba, és un intent de comunicar una lluita per trobar-hi connexió entre aspectes de vida que sembla que no tenen relació entre ells. És una cerca de les arrels que connecten tot a un nivell més profund, una manera d'incloure-hi tot, crear un espai on tot càpiga.

Aquesta exposició és fruit de quasi cinc anys que fa que visc en el barri Font d'en Fargues i es compon d'imatges de racons i indrets que potser els veïns reconeixeran.

Espero que gaudiu dels quadres!

Inauguració el dijous 14/09 a les 18,30h. L'artista Timothy Lissimore inaugura l'exposició "Fragments d'un barri" a l'espai expositiu del passadís del teatre. Hi haurà un petit concert d'un quartet de flauta i violí i un aperitiu per tothom. 

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

DIVENDRES CULTURAL: "PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: PIRINEU ESTIMAT"

Horari: 19:00

Una experiència de vida al Pirineu: Trenta anys compartint muntanya, esport, natura i amistat!

Aquest és el títol del llibre perquè ha estat allà, al Pirineu on un grup de persones, amants de la natura, ens hem trobat i hem compartit una part, meravellosa de la nostra vida, de la qual ens sentim orgullosos/es i sobretot afortunats/des.

Aquesta obra, feta íntegrament pels components del grup, explica 30 travesses que, al llarg de 30 anys, han significat 104.952 metres de nivell positiu, 1.564 quilòmetres de recorregut i 128 dies de vida. Tot això està descrit, fotografiat, comptat i dibuixat en aquest recull.

És doncs un recull d’excursions practicables per un grup de gent caminadora i esforçada. En les diverses rutes, hi trobareu els camins, els refugis i les indicacions que cal seguir per a repetir-los i així mateix, una certa valoració de les dificultats, de la preparació necessària i de com hem resolt en cada cas els problemes o els ensurts. En aquests trenta anys, hem afrontat situacions no esperades i perills no previstos i els hem anat resolent amb persistència, agosaradament, resistència, improvisació, esforç i prudència. I això, sempre parlant entre nosaltres, escoltant-nos i compartint propostes i solucions solidàries, cuidant-nos quan ha estat necessari, ajudant a qui calia, deixant la llibertat de decisions a cadascú i generant així una profunda amistat. D’aquesta manera hem anat consolidant la confiança i l’estimació del grup Gaspa, un grup d’excursionistes ampli que avui continua gaudint del Pirineu i de la muntanya en general.

El nostre desig és compartir aquesta crònica amb totes les persones que han participat en les excursions, amb les famílies que hi ha al seu voltant, amb les amigues i amics, i amb tothom qui estimi la natura, l’excursionisme i el Pirineu. Diu el poeta Lluís Calvo que el món va començar amb tres paraules: LLUM, PIRINEU i CAMÍ. Així doncs, endavant.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: AVVFF

CONCERT JAZZ TAST: "LAURA MILAZZO & JOEL MORENO"

Horari: 20:00

Gaudeix de la música mentre degustes una tapa. Un plaer per les orelles. Un plaer pel paladar.

Arriba una nova edició del Jazz Tast and Friends que organitza el CC Carmel amb ell el concert 'TRAVELING JAZZ' a la Cafeteria del Casal.

La cantant Laura Milazzo i el guitarrista Joel Moreno ens conviden a un viatge musical eclèctic que ens porta a la Itàlia dels anys 60, a la França de Piaf i Legrand per després creuar l'Atlàntic i visitar el jazz dels Estats Units, passant per la música de Brasil i Cuba.

La cafeteria del Casal oferirà tapa i beguda per 3 euros per gaudir del concert, a més del seu servei de sopars habitual dels divendres.

Organitza: el Centre Cívic del Carmel

Col·labora: l’Associació del Casal Font d’en Fargues