Agenda del Casal

Dijous, 21/09/2023

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

MURAL COLOMS DE PAU

Horari: 12:00

La Gent Gran ha viscut directament la guerra com la postguerra d’aquest país, posen en manifest que no s’ha de tornar a repetir ni aquí ni enlloc més.

El mural fet per gent gran del Casal, ens mostra que els coloms són el signe de l’esperança de pau tan desitjada.

Dins del Cicle de "Tardor de Pau".

Organitza: Casal de la Gent Gran

EXPOSICIÓ: ESCOLTEM ELS INFANTS

Horari: 12:00

Els adults hauríem d’adonar-nos que els nostres infants ens envien missatges evidents per entendre la necessitat de “més pau i no més guerres”.    

A l’exposició creada per dos grups del Casal, amb imatges i textos realitzats pels infants de l’Esplai Xangó, i l’acompanyament de fotografies aportades pels membres del Racó de la Foto.

Dins del Cicle de "Tardor de Pau

Ampliem data fins al 5/12.

Organitza: Racó de la foto i Esplai Xangó.

XXII MOSTRA DE TEATRE D'HORTA-GUINARDÓ: "LES VEUS INTERIORS"

Horari: 18:00

"Espectacle anul·lat per motius aliens a l'organització de la Mostra de Teatre i del Casal Font d'en Fargues. Disculpin les molèsties."

A càrrec del Grup de Teatre Rocaguinarda.

Nàpols al final de la guerra.

Els temps han canviat. Dues famílies conviuen a una escala: els Cimmaruta van tirant entre negocis una mica tèrbols que pertorben la relació matrimonial, mentre que les germanes Saporito intenten sobreviure després de la fallida del seu negoci de lloguer de material per a festes.

Tots ells - amb menys o més esperança - escolten les seves veus interiors en un món de misèria. Però la denúncia d’un assassinat traurà a la llum les fantasies, i les sospites i recels entre ells. Sempre sota la mirada còmica del gran dramaturg i humorista italià Eduardo De Filippo.

Organitza: Districte Horta-Guinardó