Agenda del Casal

Dijous, 21/09/2023

EXPOSICIÓ: MURALS DE LES SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

Horari: 10:00 a 12:00

Recull de les imatges realitzades durant les sortides mensuals a Barcelona i els voltants. 

El grup Racó de la Foto es va proposar fer mensualment un seguit de sortides fotogràfiques per Barcelona obertes a tothom. 

Organitza: Racó de la Foto

MURAL COLOMS DE PAU

Horari: 12:00

La Gent Gran ha viscut directament la guerra com la postguerra d’aquest país, posen en manifest que no s’ha de tornar a repetir ni aquí ni enlloc més.

El mural fet per gent gran del Casal, ens mostra que els coloms són el signe de l’esperança de pau tan desitjada.

Dins del Cicle de "Tardor de Pau".

Organitza: Casal de la Gent Gran

EXPOSICIÓ: ESCOLTEM ELS INFANTS

Horari: 12:00

Els adults hauríem d’adonar-nos que els nostres infants ens envien missatges evidents per entendre la necessitat de “més pau i no més guerres”.    

A l’exposició creada per dos grups del Casal, amb imatges i textos realitzats pels infants de l’Esplai Xangó, i l’acompanyament de fotografies aportades pels membres del Racó de la Foto.

Dins del Cicle de "Tardor de Pau

Ampliem data fins al 5/12.

Organitza: Racó de la foto i Esplai Xangó.

GRUP DE LECTURA: "NAUFRAGIOS DEL CORAZÓN"

Horari: 19:30

Torna el Grup de lectura del Casal per parlar sobre el llibre "Naufragios del corazón" de Benoîte Groult. 

Es tracta d’una gran magnífica història d’amor, entre una parisenca de classe alta i un pescador bretó. Es coneixen quan són molt joves perquè ella estiueja en un poble de la Bretanya.

L’escriptora va ser la primera personalitat que va denunciar públicament la mutilació genital femenina i va ser presidenta del comitè responsable de la feminització dels noms de professions i funcions a França. Llegint la seva novel·la, però, no he pogut evitar preguntar-me com serà llegida amb els ulls del feminisme actual. És cert que la protagonista, la George, és una dona que viu lliurement la seva sexualitat, i, tanmateix, també és una dona que viu un amor adúlter que durarà tota la vida, amb trobades esporàdiques i sempre secretes...

Si vols venir, pots apuntar-te des de la web del Casal, passar-te per recepció i si no has tingut temps, vine directa el dia de l'activitat!

Apunta't en aquest ENLLAÇ!

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues