Agenda del Casal

Dijous, 01/02/2024

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE PINTURES DE ROGER AMAT, CARME LEÓN I ÀNGELS PUJADES

Horari: 12:00

Els pintors Roger Amat, Carme León i Àngels Pujades s'han unit per presentar-nos una exposició col·lectiva amb diferents obres, d'estils molt personals.

Les podeu venir a veure al passadís de tallers del Casal de dilluns a divendres de 10 a 20 h.

Organitza: Casal de la Gent Gran Font d'en Fargues i Associaició Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ 'PETÓ AL PLATÓ'

Horari: 17:30

 El dia de la Festa Major del barri, el grup Racó de la Foto va voler aportar la seva píndola d’alegria en un dia marcat per les rialles, abraçades i petons al plató, en el Casal.

Visitable a l'espai expositiu de la cafeteria del Casal.

A càrrec del Grup Racó de la Foto

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: BLAU. 'UN MÓN PER DESCOBRIR'

Horari: 17:00 a 12:00

'Blau' és un recull d'imatges submarines fetes a diferents indrets del món.

Amb elles podreu gaudir de la bellesa i diversitat que s'amaga sota el mar. Un món inimaginable on es poden trobar muntanyes, gorgs, deserts, precipicis i, fins i tot, ciutats; tot, però, amb un element comú: l'aigua.

A càrrec d'Alfons Campillo

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EL GRUP DE PATRIMONI DE LA FONT D'EN FARGUES PORTA L'EXPOSICIÓ "EROSIONS" A LA SEU DEL DISTRICTE

Horari: 10:00 a 20:00

Exposició de fotografies sobre el patrimoni perdut del barri de la Font d’en Fargues.

Comparativa entre l’estat actual i original del barri reflectit en el canvi de la tipologia constructiva mitjançant imatges inèdites sobre el patrimoni perdut.

A través d’una mirada crítica, es vol recuperar una visió subjectiva de com seria el barri si en lloc de les brutals transformacions iniciades en la dècada dels 60, s’hagués preservat, mantingut i reinterpretat el caràcter identitari que defineix el paisatge del barri.

Amb aquesta acció, intenten fer presió a l'Ajuntament per preservar el patrimoni existent del barri i no deixar passar a la especulació inmobiliària.

Lloc: Seu del Districte d'Horta - Guinardó

Visitable: de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Tancat dissabte i diumenge

Organitza: Grup de Patrimoni AVVFF

Foto Fòrum: Tertúlia fotogràfica

Horari: 19:00

T'agradaria saber què pensen altres persones de les teves fotos? Doncs vine al 'Foto Fòrum' del Casal, porta la teva fotografia, millor en paper, però també serà benvinguda si la portes en un llapis de memòria.

Comparteix l'experiència, entre tots i totes la comentarem i podràs escoltar opinions i suggeriments.

Prova-ho! És, sens dubte, una activitat enriquidora.

Una trobada entre amants de la fotografia creativa. Parlem sobre diversos aspectes relacionats amb el món de la fotografia. Activitat oberta i gratuïta.

Coordina: Antonio Limpo

Organitza: el Racó de la Foto

ACTIVITAT ANUL·LADA: MASTERCLASS PER A JOVES MÚSICS: COM CREAR I GESTIONAR UNA BANDA PROFESSIONAL?

Horari: 20:00 a 21:00

Activitat anul·lada per motius aliens al Casal.

Tens un grup que t’agradaria professionalitzar? En aquesta masterclass la banda Marina BB Face & The Beatroots ens explica, a través de la seva experiència, com aconseguir que el teu grup és profesionalitzi i com gestionar-ho dins del món de la música.

Sobre Marina BB Face & The Beatroots

La sortida al mercat del primer EP el 2014 ‘Time To Begin’ de Marina BBface & The Beatroots (The Pepper Pots, Sol Lagarto, A Contrablues, Electric Gozarela) va ser el tret de sortida d’una formació sòlida. Fou en part, gràcies al seu impecable directe, però també pel fet de definir un estil propi que, tot i beure de diferents i clares influències, va guanyar personalitat dia a dia. Al 2016, amb l’àlbum ‘Still Beating’, es van consolidar com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra espanyola. El 2017, van llençar ‘How Far You Can Go’, un set polzades en una edició limitada en vinil, amb el qual van rodar per tota la península amb molt bona acollida i aforaments complets. Després d’un llarg silenci, han tornat amb ganes de menjar-se el món. Ara mateix, estan immersos en el nou EP "Little by little" que promet ser un abans i un després d’aquesta formació. Si ho voleu conèixer de primera mà, us esperem al concert gratuït divendres 23/02 a les 20 h al Casal Font d’en Fargues.

Preu: gratuït

Organitza: Barcelona Districte Cultural i Associació Casal Font d’en Fargues