Agenda del Casal

Dijous, 01/02/2024

EXPOSICIÓ 'PETÓ AL PLATÓ'

Horari: 17:30

 El dia de la Festa Major del barri, el grup Racó de la Foto va voler aportar la seva píndola d’alegria en un dia marcat per les rialles, abraçades i petons al plató, en el Casal.

Visitable a l'espai expositiu de la cafeteria del Casal.

A càrrec del Grup Racó de la Foto

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EL GRUP DE PATRIMONI DE LA FONT D'EN FARGUES PORTA L'EXPOSICIÓ "EROSIONS" A LA SEU DEL DISTRICTE

Horari: 10:00 a 20:00

Exposició de fotografies sobre el patrimoni perdut del barri de la Font d’en Fargues.

Comparativa entre l’estat actual i original del barri reflectit en el canvi de la tipologia constructiva mitjançant imatges inèdites sobre el patrimoni perdut.

A través d’una mirada crítica, es vol recuperar una visió subjectiva de com seria el barri si en lloc de les brutals transformacions iniciades en la dècada dels 60, s’hagués preservat, mantingut i reinterpretat el caràcter identitari que defineix el paisatge del barri.

Amb aquesta acció, intenten fer presió a l'Ajuntament per preservar el patrimoni existent del barri i no deixar passar a la especulació inmobiliària.

Lloc: Seu del Districte d'Horta - Guinardó

Visitable: de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Tancat dissabte i diumenge

Organitza: Grup de Patrimoni AVVFF

ESPECTACLE DE CIRC "VIU!" DELS ALUMNES DEL CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL

Horari: 20:00 a 21:00

Espectacle de circ a càrrec dels alumnes de 1r any de Grau Superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel

 

La proposta és el resultat  de la diversitat creativa i estilística del seus creadors i intèrprets utilitzant tècniques i elements com l'acrodansa, straps, cèrcol aeri, hula hoops, perxa xinesa, equilibris acrobàtics, clown, roda cyr, trapezi, acrobàcia.

 

El CAC Rogelio Rivel és un Centre de referència nacional i internacional i plataforma de formació de gran part d'artistes de circ Català i d'arreu. També és l’únic centre autoritzat de formació professional en Arts del Circ a Catalunya i a Espanya.

 

Intèrprets Alumnat del 1r any de Grau Superior del CAC Rogelio Rivel: Aloïs Boyer – Straps, Amaia Leoz – Perxa Xinesa, Camila Pizarro – Straps, Daniel Blázquez – Acro clown, Eladio Sánchez- Straps, Javier Dieguez – Acrodansa, Laura Benavides- Acrobatic Hoops, Liya Schribeman i Miguel Bordons- Equilibris acrobàtics, Luana Flores – Acrodansa, Alejandra Baca, Roda Cyr i Hulahoops, Michael Picard – acrobàcia, Natalia Pessa – cèrcol aeri, Rita Córcoles – Trapezi fix i Shaïmâa Benkirane acrobàcia / Equip artístic i tècnic CACRR

 

Reserva les teves entrades a partir del 21/01 aquí.

Preu: taquilla inversa

Organitza: CACRR i Associació Casal Font d'en Fargues