Afrobeats

Dijous
De 18h a 19.15h

01/07/2021 > 22/07/2021
Preu: 21.30€

Marie "La Santa" ens convida a participar al taller de danses Afrobeats o Afro urbana, per a divertir-nos sacsejar l'energia i aprendre els passos i postures bàsiques del afro.

Aprèn a treure el teu estil propi. Alliberar-te dels bloquejos, aprendre a entrar en tu i compartir-te a través de la dansa...Aprendrem els groove del Afro recorrent els diferents països a través dels seus ritmes com azonto, coupedecale ndombolo shaku shaku.
Vine a gaudir, expressar i compartir en comunitat,a través de les arrels africanes des del més actual dels seus ritmes .

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista.  Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

 

Professor/a: Marie "La Santa"

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 14/06/2021
Fi d'inscripció: 22/06/2021

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir